Rayo Vallecano

Speltips, Sporting Gijon – Rayo Vallecano 12/2: Spel på målmarknaden

Fredagen bjuder på en spansk ligamatch och möjligheterna till underhållning är goda när Sporting de Gijon får besök av Rayo Vallecano.

En spansk ligamatch står på schemat under fredagskvällen, när Sporting de Gijon får besök av Rayo Vallecano. Det här är en match som på förhand har fina förutsättningar att faktiskt bli underhållande för en neutral åskådare.

Båda lagen besitter nämligen en hel del offensiv kvalité, samtidigt som de har väldigt svårt att hålla tätt bakåt. Det har inte minst märkts när de båda lagen drabbat samman tidigare under säsongen och även tidigare år. Då har vi uteslutande fått se målrika matcher.

Sporting de Gijon kommer till matchen med ett gäng målrika hemmamatcher i rad. Om vi räknar med alla tävlingar har lagets fem senaste matcher på hemmaplan slutat med totalt 21 mål. Där kan vi snacka underhållning för en neutral åskådare.

Båda lagen med fin form

I övrigt har laget tre raka matcher utan förlust och hoppas kunna fortsätta den trenden för att klättra ifrån den absoluta bottenstriden. I skrivande stund har laget en enda poäng till godo på Las Palmas, som ligger på nedflyttningsplats. Det krävs med andra ord fler poäng.

För gästernas del ser det ungefär lika lovande ut på sistone. Laget har två segrar och en oavgjord på sina tre senaste matcher i ligan. Dessutom har de sprutat in mål – hela sju på dessa tre matcher. Det gör att laget avancerat upp från den absoluta botten och nu har två poäng till godo på tidigare nämnda Las Palmas på nedflyttningsplatsen.

Inför den här matchen saknar hemmalaget Bernardo och Antonio Sanabria. Båda på grund av skada. Gästernas skadelista är betydligt längre, där namn som Javi Guerra, Ze Castro, Tono, Razvan Rat och Patrick Ebert sticker ut. Tungt.

Känslan är att det här är två lag som gärna går fram i banan, men som samtidigt öppnar stora luckor bakåt. Därför tror vi att det här blir målrikt, precis som det brukar när lagen drabbar samman. Hos MyBet får vi 1,90 gånger pengarna på över 2,5 mål i matchen. Det känns som bra betalt.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål i matchen
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, fredag 12/2
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sporting de Gijon  2,38
Oavgjort  3,45
Rayo Vallecano  3,10
Över 2,5 mål  1,90
Under 2,5 mål  2,00 Regler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 42%
X: 29%
2: 32%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%