Speltips, SSC Napoli – AC Milan 27/8: Stor skillnad i värderingen

Simon Pålsson Publicerat: 26 August 2016

Det finns varsin glödhet spelare i vardera läger när SSC Napoli gästas av AC Milan i lördagens sena match från Serie A. Därtill underskattar Bethard möjligheterna till mål, något vi är snabba att utnyttja.

Den sena matchen i Serie A är verkligen ingen dålig match den heller, när SSC Napoli får besök av AC Milan. Förutsättningarna för en intressant drabbning är goda, speciellt då båda lagen har en varsin glödhet anfallare i sin offensiva besättning.

I hemmalaget är det Dries Mertens som har ögonen på sig efter förra veckans match, där belgaren tryckte in två bollar och såg till att laget tog en poäng av Pescara på bortaplan. Hos gästerna är det Carlos Bacca som är hetast till följd av det hattrick han lyckades mäkta med i premiären mot Torino, ett hattrick som för övrigt gav tre pinnar.

Två glödheta herrar alltså och två lag som offensivt sett inlett säsongen lovande, men som samtidigt ser darriga ut bakåt. Det ligger väl i för sig i de båda klubbarnas identitet, speciellt de sista säsongerna. Matcherna mellan lagen har dessutom haft en tydlig tendens att bli målrika, med totalt 17 gjorda mål på de fem senaste matcherna där Napoli varit hemmalaget.

Bethard underskattar målmöjligheterna

Inför den här matchen finns det ett visst manfall i båda läger att rapportera om. Hemmalaget får klara sig utan tre skadade spelare: Emanuele Giaccherini, Lorenzo Tonelli och Omar El Kaddouri. I gästerna finns det två spelare som inte kommer till spel, den skadade Andrea Bertolacci och avstänga Gabriel Paletta.

Möjligheterna till mål i den här matchen är i våra ögon tämligen goda, speciellt med tanke på att båda lagen visade prov på fin offensiv redan i premiären. Därtill såg de båda aningen darriga ut bakåt och har vi – som neutrala åskådare – tur blir det en öppen matchbild.

Hos Bethard betalar båda lagen göra mål fina 1,83 gånger pengarna. Det går att jämföra med exempelvis MyBet, som bara ger 1,60 gånger pengarna för samma spel. Om du ännu inte har skaffat ett konto hos Bethard kan du registrera dig via oss och då få en bonus på 1 000 kronor. Klicka här för att registrera dig och rygga spelet!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 27/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: