Speltips, St. Louis Blues – Dallas Stars 4/5: En viss felvärdering

Simon Pålsson Publicerat: 3 May 2016

Tight, jämnt och fartfyllt. Så kan vi beskriva matchserien mellan St. Louis Blues och Dallas Stars så här långt. Inför det tredje mötet tycker vi oss ana en viss felvärdering.

Två matcher in i slutspelsserien mellan St. Louis Blues och Dallas Stars har vi 1-1 på resultattavlan. Efter två matcher går det också att konstatera hur pass jämna de här två lagen faktiskt är.

Det första mötet slutade med en 2-1-seger till hemmalaget Dallas Stars. I den andra matchen, också den i Dallas, blev det dock förlust i förlängning, 4-3. Då kom målet efter totalt 70 minuters ishockey.

Nu vänder lagen till St. Louis istället, där två hemmamatcher väntar för Blues. Känslan är att hemmaplansfördelen inte spelar någon superstor roll och med det i åtanke känns spelbolagen värdering inför match nummer tre aningen märklig. Den raka tvåan är uppe över tre gånger pengarna och redan där börjar vi bli lite frågande.

Inga större avbräck att rapportera

Trots att vi är långt in i säsongen finns det inga större avbräck att rapportera i lagen. Visst, i Dallas Stars kommer troligen inte forwarden Patrick Eaves till spel. Tyler Seguin är inte heller redo för en comeback. Hemmalaget å sin sida har en helt fläckfri trupp att tillgå inför matchen.

Känslan är att det här har goda förutsättningar att bli en svängig historia och vi blir inte förvånade om det blir en hel del mål. Dessvärre, med tanke på att lagen faktiskt står inför ett miljöombyte nu, tycker vi inte att vi hittar ett bra spelvärde på något överspel.

Istället tänker vi utnyttja spelbolagens lite märkliga värdering inför matchen. Bombkrysset kan vara intressant till 4,00 gånger pengarna – med tanke på att vi faktiskt fått en förlängning och varit blott fyra minuter från en (i det första mötet) så här långt. Men känslan är att Dallas Stars är revanschsugna nu. Därför spelar vi Dallas Stars +0.0 asian handicap (draw no bet) till 2,23 gånger pengarna.

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars +0.0 (asian handicap) =  draw no bet
Odds:  2,23 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, onsdag 4/5
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: