St Louis Blues San Jose Sharks speltips 24/5

Speltips, St. Louis Blues – San Jose Sharks 24/5: Dags att dubbla degen

Det är ett kritiskt läge i konferensfinalen mellan St. Louis Blues och San Jose Sharks, där vinnande lag i nattens match kan skaffa sig chansen att avgöra hela matchserien i matchen som följer därefter.

Nu väntar ett kritiskt skede i konferensfinalen mellan St. Louis Blues och San Jose Sharks. Natten till tisdag svensk tid spelas den femte matchen i matchserien och i skrivande stund har vi 2-2 efter fyra spelade matcher.

Det lag som tar segern i det här femte och potentiellt semi-avgörande mötet har skaffat sig matchboll och möjligheten att avgöra hela matchserien i nästkommande match. Det betyder också att platsen i Stanley Cup-finalen är säkrad.

Så här långt har det varit svårt att finna någon logik i den här matchserien. På isen har San Jose Sharks känts tyngre, men laget har trots det förlorat två matcher, varav den senaste med hela 6-3 på hemmaplan. Nu måste laget åter vända bortaplansnackdelen, då två av tre kvarvarande matcher ska spelas i St. Louis.

Sharks är ett väldigt vasst lag

Känslan är dock att gästerna har goda möjligheter att rubba St. Louis Blues redan i den femte matchen. Laget gjorde till exempel 4-0 i senaste matchen i St. Louis. Därtill har San Jose Sharks gjort totalt tio mål på de tre senaste matcherna och ser allmänt tunga ut offensivt.

6-3-förlusten senast kan ses som ett olycksfall i arbetet och vi håller faktiskt fortfarande Sharks som knappa favoriter i matchserien, även fall hemmaplansfördelen ger St. Louis Blues en rimlig möjlighet.

Hur som helst är det här två offensivt starka lag och det bör synas även nu, i den kritiska femte matchen. Ett klassiskt överspel kan vara på sin plats, men vi tycker oss ha funnit bättre värde på en annan variant av samma spel. Därför spelar vi San Jose Sharks över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 2,00 gånger pengarna hos William Hill. Det spelet har suttit i tre raka matcher nu.

Hemmalaget kan för övrigt stå utan forwardstrion David Backes, Robby Fabbri och Scottie Upshall. Samtliga ska testas på den tidiga uppvärmningen.

Ny sjuk bonus från LeoVegas: 400 spins + upp till 50 000 kr!

LeoVegas är nummer ett i mobilen. Nu får nya casinokunder 20 free spins direkt vid registrering och upp till 400 spins och 50 000 kr bonus vid insättning!
Hämta dina free spins och bonus här.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 24/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

.


Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 26%
2: 34%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 65%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!