5 mars 2017 Sunderland Manchester City

Speltips, Sunderland – Middlesbrough 21/8: Viktiga poäng står på spel

Det står viktiga poäng på spel i det som förväntas bli ett bottenmöte. Sunderland tar sig an nykomlingen Middlesbrough och båda lagen hade nog mått väldigt bra av en trepoängare.

Säsongens andra Premier League-söndag inleds med matchen mellan Sunderland och Middlesbrough på Stadium of Light. På förhand kanske det inte känns som den hetaste av matcher, men faktum är att det finns relativt goda förutsättningar för en trevlig historia här.

Om det är en sak vi har lärt oss är det att de roligaste matcherna ofta är de matcher man hade lägst förväntningar inför. Gårdagens match mellan Leicester City och Arsenal bevisar ju dessutom att de bästa lagen inte nödvändigtvis behöver spela den roligaste fotbollen att titta på.

Sunderland och Middlesbrough är båda segerlösa så här långt. Sunderland förlorade med 2-1 mot Manchester City. Middlesbrough å sin sida släppte in 1-1 mot Stoke City och tappade därmed de tre poängen man såg ut att bärga i sin premiär. Många experter menar att de här båda lagen lär hamna i bottenstriden, varpå den här matchen får en extra krydda. Viktiga poäng står på spel.

Darrigt bakåt i båda läger

Vad som är signifikativt för båda de här lagen – och som de båda har gemensamt – är att de känns aningen darriga bakåt. Det lär finnas ett problem med något för många insläppta mål i båda läger under den här säsongen, den känslan har vi.

Å andra sidan finns det en hel del spännande spelare framåt i både Sunderland och Middlesbrough. Båda lagen lyckades dessutom göra mål i sina respektive tuffa premiärmatcher. Middlesbrough har ju plockat in den spännande spanjoren Negredo på topp, en spelare som verkligen kan göra mål.

Trots att båda lagen är darriga bakåt tror spelbolagen inte nödvändigtvis på en målrik match här. Oddsen på överspelet har hackat sig uppåt ett par snäpp. Vi riktar dock blickarna mot en annan marknad: båda lagen göra mål. Det känns som att risken för att något lag ska gå mållöst av planen inte är superstor. Trots det får vi 2,10 gånger pengarna på båda lagen göra mål hos Bethard. Om du inte registrerat dig hos detta nya, hårt satsande spelbolag kan du göra det via den här länken. Då får du en bonus på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 21/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 32%
2: 30%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 62%