Speltips, Sverige – Bulgarien 10/10: Kammas ännu en trea in?

Spelbloggare Publicerat: 9 October 2016

Ett tunt Bulgarien besöker Sverige på Friends Arena i Solna när den nya veckan tar vid – en vecka vi hoppas blir lika lyckosam på spelfronten likt den som varit. Här bör det skilja en klass och det är motiverat att lämna förtroendet i Janne Anderssons mannars händer.

Hämta en ny bonus: Här hittar ni Sveriges bästa bonusguide med spelbolagens bästa oddsbonusar just nu!

Det är omöjligt att påstå att det nya Sverige – utan Zlatan, Isaksson, Källström och den numera före detta förbundskaptenen Erik Hamrén – fått en sprudlande start på kvaläventyret, men oavgjort hemma mot Holland och sedermera vinst över Luxemburg på bortaplan är alltjämt resultat som hade kunnat köpas på förhand.

Den prestation som Sverige stod för, i synnerhet mot Luxemburg, startar dock en del varningssignaler. Mot ett land med spelare från amatördivisioner runtom i världen, hade man det svårt att skapa någonting av värde i den sista tredjedelen. Men å andra sidan, tre pinnar är tre pinnar och det tackar vi Mikael Lustig för.

Gästerna, ja. Bulgarien har varit en stor fotbollsnation, men det är nu bara historia och för dagen håller de inte speciellt bra nivå – något som deras inledande prestationer och även resultat indikerar på. En knapp 4-3-vinst över Luxemburg – segerbaljan kom på stopptid – följde upp 1-4 i baken borta mot Frankrike.

Ska skilja en klass

Nu ska vi absolut inte höja Sverige upp i skyarna, men här ska de vara klasserna bättre än Bulgarien. Det ska skilja i nivå på varenda position och det borde avspegla matchbilden.

Nu imponerade Sverige knappast mot Luxemburg, men om vi jämför den prestationen och Bulgariens dito är det enorm skillnad. Janne Anderssons mannar kunde i alla fall vinna på ett kontrollerat sätt och släppte inte till målmöjligheter – eller ens tillfällen att hålla boll – på ett i närheten av lika uselt sätt.

Sedan fick vi se Bulgarien rullas upp totalt av Frankrike senast och undertecknad tror att de överhuvudtaget kommer få det svårt att lösa några poäng på resande fot här i kvalet – i synnerhet inte mot de som väntas slåss om mästerskapsbiljetterna.

Kan Sverige bara vässa till spelet i den sista tredjedelen någorlunda ska tre pinnar helt enkelt kammas hem – sannolikt också med god marginal.

Sverige -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsseger – spelas till 1,83 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Sverige -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 10/10
TV:  kanalfem logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: