8 augusti 2017 Syrianska Norrby

Speltips, Syrianska – Assyriska 21/8: MyBet har gått bananas

Det finns ett odds som sticker ut väldigt inför matchen mellan Syrianska och Assyriska under söndagen. Det är vi naturligtvis inte sena med att utnyttja, speciellt då spelet känns väldigt sannolikt att sitta.

Det väntar ett hett möte i Superettan under söndagen. Klockan 17:00 smäller det i Södertälje, när Syrianska tar sig an Assyriska. Det är välkänt att det finns en tydlig rivalitet mellan de här båda lagen och det brukar inte sällan färga matchbilden i matcherna.

På senare år har det nämligen varit mycket täta matcher mellan lagen. Sex raka möten har nämligen slutat med mindre än 2,5 mål och om vi letar oss så långt bak som till 2006 finns det bara ett enda möte som varit mer målrikt än så. Därtill är det anmärkningsvärt att Syrianska har fyra raka matcher utan vinst mot Assyriska. Revansch i den här matchen, månne?

Båda lagen kommer till den här tillställningen utan någon vidare form. Hemmalaget har en vinst sedan april månad, men den kom visserligen i senaste matchen mot Varbergs Bois. Nu är frågan om laget kan bygga vidare på självförtroendet som den segern gav. Gästerna å sin sida har bara en seger från juni och framåt. Det är nio matcher och en enda seger alltså. Därtill har laget förlorat fyra av sina fem senaste.

Det är inte lätt att göra mål

Det stora problemet för båda lagen – förutom en defensiv som i vissa matcher darrat betänkligt – är att det verkar vara svårt att göra mål. Assyriska har gått mållösa i två raka matcher och har spelat varannan match mållöst i snitt de senaste sex matcherna. Syrianska å sin sida har liknande siffror.

I kombination med statistiken från de inbördes mötena – som alltså visade på täta och målsnåla matcher mellan lagen – finns det all anledning att ställa sig något skeptisk till målmöjligheterna i den här matchen.

Trots det här går Mybet ut tungt inför matchen och serverar smått otroliga 2,20 gånger pengarna på båda lagen INTE göra mål. Det går att jämföra med Betsson, som ger 1,93 för samma spel. Vi lassar in pengarna på Mybet och synar spelet. Om du vill göra samma sak kan du registrera dig här. Då får du också en unik bonus – bara för våra läsare – på 1 000 kronor när du registrerar dig.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – NEJ
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 21/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%