Speltips, Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins 19/5: Bet365 sticker ut

Simon Pålsson Publicerat: 18 May 2016

Tampa Bay Lightning vänder hemåt efter två fina prestationer på bortaplan mot Pittsburgh Penguins. 1-1 i matcher ligger i bagaget och nu är frågan vilken väg det tredje mötet mellan lagen tar.

1-1 i matcher efter två drabbningar i matchserien mellan Tampa Bay Lightning och Pittsburgh Penguins. Vinnaren tar sig hela vägen till Stanley Cup-final och känslan är redan nu att det här kan bli väldigt jämnt.

Trots att Tampa Bay Lightning gjorde två bra matcher i Pittsburgh, en seger och en förlängningsförlust, väljer spelbolagen att måla upp laget som klara underdogs inför match nummer tre. Detta trots att Lightning nu får spela på hemmaplan, där laget skördat stora framgångar tidigare i slutspelet.

Bet365 är värst av alla och bjuder hela 2,90 gånger pengarna på den raka ettan. Det går att jämföra med Betrally, som ger 2,45 eller William Hill som ger 2,50 gånger pengarna. Det är enorma skillnader och bara där har vi en indikation på värdet i spelet.

Fortfarande samma avbräck

De två inledande matcherna har visat att det här är två jämna lag. Pittsburgh Penguins har haft svårt att sätta tonen i matcherna och känslan är att de inte får lättare att göra det när de nu ska spela på bortaplan. Därför känns närmare trippla degen hos bet365 på tok för högt för den raka ettan.

Lagen kommer för övrigt till matchen med samma avbräck som tidigare, även fall Tampa Bay Lightnings skadelista blivit något tunnare. Ben Bishop, Steven Stamkos och Ryan Callahan är fortfarande osäkra från dag till dag, men närmar sig alla en comeback. Hos gästerna är det Beau Bennett, Scott Wilson och Kevin Porter som troligen avstår matchen.

Vi kan inte riktigt släppa tanken på 2,90 gånger pengarna hos bet365. Den här matchen blir tight och spännande, men närmare trippla degen är som sagt alldeles för högt på ett hemmalag som hittills varit något starkare i den här matchserien. Det blir vårt speltips.

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 19/5
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: