Team Europa World Cup Hockey

Speltips, Team Europa – Kanada 30/9: Vi ger oss inte med vårt spel

Det är upplagt för kanadensisk guldfest när Team Europa och Kanada gör upp i det andra finalmötet. Den här gången finns det ingen anledning att bromsa – nu måste européerna framåt.

Kniven mot strupen för Team Europa. Så är förutsättningarna inför den andra av tre finalmatcher mot Kanda i World Cup. Efter 3-1-förlusten i den första matchen måste Team Europa nu vinna för att hålla gulddrömmen vid liv.

Det blev trots allt tydligt att Kanada är ett betydligt mer homogent och färdigbyggt lag än Team Europa i den första matchen. Å andra sidan finns det så mycket kvalité, allra främst offensivt, i det här europeiska laget att de inte ska räknas bort.

Spelbolagen målar dock upp kanadensarna som enorma favoriter även inför det här mötet. Oddsen på 1×2-marknaden är fördelade enligt följande:

12,00 – 8,25 – 1,23

Ett större europeiskt avtryck att vänta

Inför det andra mötet är förutsättningarna alltså något annorlunda. Den här gången är det Team Europa som verkligen inte har råd att förlora – då är äventyret över. Det betyder att vi får se det europeiska laget slåss med näbbar och klor, samtidigt som de troligen kommer att behöva ta en del risker i det offensiva spelet – lite beroende på hur matchen utvecklar sig.

I det första mötet fick Team Europa in en puck och var nära ett par gånger om för att få in den andra. På det hela taget kontrollerade Kanada dock tillställningen till stora delar och segern var rättvis. Men skam den som ger sig; här tror vi på fler mål.

Därför spelar vi – återigen – Team Europa över 1,5 mål till 1,90 gånger pengarna hos Ladbrokes (1 000 kr bonusspel). Spelet är inklusive förlängning.

Speltips:

Speltips:  Team Europa över 1,5 (inklusive förlängning)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  02:00, fredag 30/9
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 12%
2: 81%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 48%