Speltips, Team Europa – Sverige 14/9: Dags att vässa det sista

Simon Pålsson Publicerat: 14 September 2016

Premiären mot Ryssland närmar sig med stormsteg, men än finns det ett par bitar kvar att vässa på för det svenska hockeylandslaget. I den första träningsmatchen på amerikansk mark tar laget sig an Team Europa.

Förberedelserna inför World Cup ångar vidare. Hela det svenska hockeylandslaget har i helgen tagit flyget över Atlanten för att fortsätta uppladdningen i den amerikanska huvudstaden Washington D.C.

I förberedelserna ingår bland annat en tuff match mot Team Europa, ett axplock av mer eller mindre duktiga hockeyspelare runt om i Europa. Det här laget har en trevlig offensiv och ett par tunga pjäser, men är inte det mest sammansvetsade laget. Konstigt vore väl annat, med tanke på att laget är helt nykomponerat. Därtill är det ett lag som spelare för spelare är klart svagare än sina motståndare.

Häromdagen förlorade Team Europa med 7-4 mot det nordamerikanska laget i en minst sagt svängig träningsmatch. Resultatet säger egentligen allting, men vi kan inte nog understryka vilket offensivt inriktat lag det här är. Det finns också klara defensiva brister, något sju mål också tydligt bekräftar.

Det finns bara en möjlig matchbild

I vår värld finns det egentligen bara en möjlig matchbild när Team Europa och Sverige drabbar samman i den här träningsmatchen. Det här är två lag med klara offensiva styrkor, men där Sverige också sitter på en solid defensiv och ett försvars- och framförallt målvaktsspel som kan hålla siffrorna nere.

Att hålla tätt blir betydligt svårare för Team Europa, som läckt betänkligt redan och inte direkt kommer att få det lättare med ett stjärnspäckat Tre Kronor. Vi räknar också kallt med att det svenska landslaget vill spruta in ett par mål för att stärka självförtroendet inför premiären mot Ryssland om några dagar.

Därför spelar vi Sverige -1,5 till 1,87 gånger pengarna hos Bwin, där du nu får en bonus på 250 kronor om du registrerar dig via den här länken.

Speltips:

Speltips:  Sverige -1,5
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  23:30, onsdag 14/9
TV:   tvtre logo viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: