Speltips, Tingsryd AIF – Almtuna IS 5/10: Fint skrällvärde hittat

Simon Pålsson Publicerat: 4 October 2016

Almtuna IS har vässat formen på sistone och hoppas knipa en trepoängare mot Tingsryd AIF, ett lag som de haft relativt enkelt för under flera säsonger. Spelbloggare.se har hittat fint skrällvärde inför matchen.

Tre hockeyallsvenska matcher står på schemat under onsdagen och det är också dit vi riktar vårt fokus. Dagens huvudmatch – den som sänds på Cmore – är matchen mellan Tingsryd och Almtuna IS.

Det här är ett möte mellan ett Tingsryd som hakat på i toppen och ett Almtuna som ännu inte riktigt kommit igång. Å andra sidan har spelet sett klart bättre ut på sistone för Almtuna, som förutom två vinster mot Mora och Västerås även här två uddamålsförluster mot topplagen Oskarshamn och Pantern. Det finns mer att ta av i Almtuna, den saken är säker.

Det öppnar också för ett skrällspel i den här matchen. Hemmalaget har seglat upp som klara favoriter hos samtliga spelbolag, som på 1×2-marknaden har plitat ner sina odds enligt följande:

1,92 – 4,20 – 3,40

Almtuna trivs nere i Tingsryd

Med tanke på att båda lagen har harvat omkring i Hockeyallsvenskan under flera säsonger har lagen också drabbat samman en hel del gånger på sistone. När vi studerar den inbördes statistiken går det att se hur väl Almtuna faktiskt trivs mot just Tingsryd, inte minst på bortaplan.

Laget har fem raka matcher i Tingsryd utan förlust. Den senaste matchen slutade visserligen med förlust efter straffläggning, men övriga fyra matcher har dessutom slutat med seger. Det är ett facit som inte kan nonchaleras här.

I vår värld är det här en jämn historia som kan sluta lite hur som helst. Känslan är dock att Almtuna underskattas av spelbolagen. Formen blir försiktigt bättre och bättre. Nu skulle en bortaseger inte alls vara ologisk. Därför tycker vi att det finns fint skrällvärde i den raka tvåan till 3,40 gånger pengarna hos NordicBet.

Har du registrerat dig hos NordicBet? När den intensiva hockeysäsongen står för dörren är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som tar hockeyn på allvar. Öppna ett konto hos NordicBet nu och ta samtidigt del av vår unika bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel. Klicka här för att låsa upp bonusen!

Speltips:

Speltips:  Almtuna IS vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, onsdag 5/10
TV:   cmorelivetre logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: