Speltips, Tjeckien – Team Europa 19/9: Det logiska spelet väljs

Simon Pålsson Publicerat: 18 September 2016

Det var verkligen skilda världar i Tjeckiens och Team Europas respektive premiärer i World Cup. Därför vore det konstigt att inte gå in på den logiska vägen inför lagens möte i grupp A.

World Cup är igång och matcherna rivstartade verkligen i 110% direkt. Första dagen bjöd på två riktigt intressanta drabbningar i grupp A, där det nu blivit dags för andra omgången.

Ett lag som imponerade stort var Team Europa, som överraskande nog vann med klara 3-0 mot USA. Detta trots att amerikanerna ses som ett av turneringens klart starkaste lag, samtidigt som många höjt stora frågetecken för Team Europas lagbygge.

Tjeckien å sin sida fick stryk med hela 6-0 mot Kanada, en riktig käftsmäll direkt i premiären alltså. Visst, Kanada är det starkaste laget i hela turneringen, men samtidigt är 6-0 väldigt stora siffror och ett tydligt tecken på att tjeckerna inte fått sina bitar att hålla på plats.

Här måste vi gå på formen

Inför den här matchen vore det rent av ologiskt att inte gå på det självklara valet: att Team Europa faktiskt får gälla som favoriter i den här matchen. Intressant nog är inte alla spelbolag riktigt på vår sida, varpå oddset har seglat upp ett par steg.

Det raka spelet på Team Europa ger hela 2,40 gånger pengarna (ordinarie tid) hos William Hill. Det är onekligen ett väldigt högt odds med tanke på att Tjeckien såg så otroligt svaga ut i premiären, medan Team Europa alldeles uppenbart har fått sitt lagbygge att fungera tillsammans.

Har du inte ett konto hos William Hill? Registrera dig här och få en bonus på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips:  Team Europa vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 19/9
TV:   tvtre logo viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: