17 FEBRUARI 2018 USA Ryssland OAR speltips OS

Speltips, Tjeckien – USA 23/9: En lite väl stor underskattning

Loppet är kört för både Tjeckien och USA, men den tredje och sista gruppspelsmatchen i World Cup måste likväl avgöras. Det öppnar för en avslagen, men öppen, match mellan två defensivt svaga lag.

Turneringen är över.

Ja, sådan är verkligheten för både Tjeckien och USA. Efter två spelade omgångar har Kanada och Team Europa redan säkrat de två slutspelsplatserna i gruppen. Därför är den avslutande matchen mellan Tjeckien och USA egentligen bara av akademiskt intresse.

Trots det här ligger oddsen på 1X2-marknaden enligt följande:
5,25 – 5,55 – 1,55

Amerikanerna är alltså enorma favoriter, trots att de ännu inte imponerat och då de faktiskt egentligen inte har någonting att spela för. En seger är visserligen enda sättet att komma undan sistaplatsen i gruppen, men det känns osannolikt att det skulle fungera som någon superstor morot i det här läget.

En klar underskattning av tjeckerna

Med tanke på att den här matchen egentligen inte gäller någonting är det vanskligt att försöka förutspå hur den ska sluta. Att då måla upp amerikanerna som så pass klara favoriter känns bara väldigt märkligt, inte minst med tanke på att de inte varit nära att plocka poäng mot varken Team Europa eller Kanada.

Tjeckerna å sin sida tog matchen mot Team Europa till förlängning, men fick i för sig storstryk mot Kanada. Å andra sidan har laget visat prov på att det finns viss kvalité, åtminstone offensivt.

Den här matchen bör bli en öppen historia. Två lag som inte har något att förlora och som vill bjuda publiken på lite underhållning det sista de gör. Därför tror vi på många mål. Hos William Hill (1 000 kronor bonus) får vi det smått otroliga oddset 3,35 gånger pengarna på Tjeckien över 2,5 mål (ordinarie tid) i matchen. Det är galet högt med tanke på att matchen lär bli öppen och då amerikanerna inte bara har visat prov på en risig defensiv så här långt, utan också lär vara duktig omotiverade. En TV-peng motiveras.

Speltips:

Speltips:  Tjeckien över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  3,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 23/9
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 5,5 mål: 0%
Under 5,5 mål: 0%