24 juni 2019 italien kroatien u21 speltips betting

Speltips, Tyskland – Italien 2/7: Målpolletter – in!

Tungviktsfajt väntar i lördagens EM-kvartsfinal. Världsjätten Tyskland och charmerande Italien möter varandra på Nouveau Stade de Bordeaux – och därifrån investerar vi på Spelbloggare i ett målspel till 1,77 x insatsen.

Vinnaren i denna fajt, kan mycket väl bli den som plockar hem hela mästerskapet.

Att Tyskland nått hit är knappast överraskande, så starka som de varit under de senaste åren. Det var knappast så att de briljerade i gruppspelet, men när ett starkt Slovakien städades bort med 3-0 i åttondelsfinalen visade den tyska maskinen vilka kvalitéer den besitter. Det var total klasskillnad från första till sista minut, och det fanns bud på mer än de tre baljorna som pillades in; bland annat missade Mesut Özil chansen att pryda målprotokollet från 11 meter.

Mer överraskande är Italiens frammarsch. Från att ha varit uträknade på förhand – orsaken: avsaknaden av stora stjärnor – till att blivit en av de största favoriterna. Bortsett från bottennappet mot Irland – ska nämnas att man roterade i nästan hela elvan då – har Belgien, Sverige och Spanien besegrats. Prestationen i åttondelen mot de sistnämnda var fenomenal; klassisk italiensk fotboll i sin bästa form bäddade för 2-0-vinsten.

Thiago Motta är avstängd för Italien, men betydelsen av det avbräcket ska inte överdrivas – han har trots allt bara startat en match i mästerskapet.

Slutspelet har bjudit på flera målfester

Köper inte hur oddssättarna resonerar på målmarknaden inför matchen – målmöjligheterna underskattas drastiskt.

Italiens defensiva styrkor i all ära, men vi ska också ha i åtanke att en av världens bästa offensiver står på andra sidan planhalvan och på det har det italienska omställningsspelet använts på ett smart sätt och varit löjligt effektivt i mästerskapet. Att peta in två baljor på Spanien, visar på den styrkan.

Så – matchbilden?

Vi räknar iskallt med att Tyskland, som fick in tre baljor mot Slovakien i åttondelen, håller stenhårt i taktpinnen och pressar Italiens backlinje långt ner i banan. Minst en balja borde det bli framåt över 90 minuter – och Italien ska ha alla möjligheter att knoppa in minst en även de med deras fantastiska kontringsstyrkor när ytor uppstår.

Gruppspelet bjöd mest på målsnåla och tillknäppta bataljer – helt till skillnad från i slutspelet. Endast två av tio matcher har innehållit färre än två mål och 2,5-målslinan har passerats vid fem tillfällen.

Nu får vi 1,77 x polletterna hos Bethard för att det ska bli över 1,75 mål (asian handicap), vilket betyder att vi får halv vinst vid exakt två baljor och full vid minst tre. Noll eller ett mål betyder förlust.

Tveklöst spelvärde i de siffrorna, eller hur?

Saknar du ett konto hos Bethard? Öppna ett och få 1 000 kr i välkomstbonus här!

Superoddset: Få 10,0 gånger pengarna på Tyskland – Insatsen tillbaka vid förlust

Nya kunder hos William Hill kan spela att Tyskland vinner mot Italien till hela 10,0 gånger pengarna (maxinsats 100 kr). Missar spelet får man instasen tillbaka.

Klicka här för att ta del av kampanjen!

 

Speltips:

Speltips: Över 1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, lördag 2/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 33%
2: 25%
Över 2,5 mål: 36%
Under 2,5 mål: 67%