Speltips, Ungern – Belgien 26/6: Tydligt favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 26 June 2016

Succélaget Ungern samlar krafterna för att försöka slå Belgien i den här veckans allra sista åttondelsfinal. Det finns ett väldigt tydligt favoritskap inför den här matchen.

Veckans sista åttondelsfinal spelas i Toulouse, där Ungern tar sig an Belgien. Det blir en match mellan en av turneringens största överraskningar, Ungern, och världens näst bäst rankade lag i hela världen – Belgien.

Ungern lyckades till och med vinna sin grupp, efter att ha placerat sig över lag som Portugal, Island och Österrike. Laget vann premiären mot Österrike med 2-0 efter en förträfflig insats och såg därefter till att knipa en poäng mot både Portugal och Island. Imponerande.

Belgien å sin sida åkte på en förlust mot Italien i sin premiär, men reste sig i match nummer två. Där och då besegrade Irland med klara 3-0. Som vi alla känner till slog laget sen Sverige med 1-0 i den sista gruppspelsmatchen.

Tunga potentiella avbräck

Så här långt in i turneringen är det inte konstigt att det finns vissa frågetecken i de båda lagen. Zoltan Gera, nyckelspelare för ungrarna, är osäker till spel, men väntas ignorera smärtan och spela ändå. Attila Fiola är också osäker.

I Beligen är Mousa Dembele fortsatt osäker till spel, men det ska sägas att Belgien har ett otroligt namnkunnigt mittfält och rimligen bör det finnas ersättare som är bra nog för att dominera mittfältet mot Ungern.

I vår värld finns det ett tydligt styrkeförhållande mellan de här båda lagen. Ungern har imponerat så här långt – absolut – men när det verkligen gäller bör laget få väldigt svårt att hävda sig.

Därför spelar vi den raka tvåan – Belgien att vinna under ordinarie tid – till 1,71 gånger pengarna hos Bethard.

Speltips:

Speltips:  Belgien vinner
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, söndag 26/6
TV:    svtett logo (TV-tablå)
Stream:   svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: