Ungern Portugal 22 juni 2016

Speltips, Ungern – Portugal 22/6: Kommer första vinsten nu?

Slutspelsklara Ungern ska försöka sätta käppar i hjulen för ett Portugal som fortfarande är vinstlösa i mästerskapet. Lyckad de? Det ställer vi oss hårt tveksamma till.

Maximal mot minimal utdelning? Det är väl så vi kan summera de här två nationerna när de står inför den sista fajten av gruppspelet.

Ungern stod förvisso för en suverän insats mot Österrike – det blev en oväntad 2-0-vinst – men utdelningen var alltjämt maximal och helt rättvisande kan resultat absolut inte tituleras som. Därefter, mot Island, kvitterade man till 1-1 i slutminuterna – och eftersom resultaten varit gynnsamma i resterande grupper är slutspelsbiljetten nu i hamn.

Minimal utdelning var det, ja. Trots brutal dominans i Portugals matcher – mot Island och Österrike – har bara oavgjort lösts i båda. Inte minst mot de senare nämnda borde tre färska pinnar plockats, och det med större siffror; ineffektiviteten var total, ramen var en bov i dramat och Cristiano Ronaldo missade från 11 meter – bland annat, ska nämnas. Ett rättvisande resultat, det hade väl varit 2/3-0?

Proppen ur nu!

Nu måste väl Portugal få ut deras prestationer i ett resultat också?

Mer passande motstånd kunde knappast mötas heller; ett – möjligen – mätt Ungern, som redan är slutspelsklara. Visst; de vill säkra en plats i topp två, men det är klart att de kan ha gått lite smått på pumpen i och med avancemanget.

Och även om prestationen mot Österrike var bra, känns det här Ungern egentligen inte speciellt vasst. Väl i ett slutspel kommer de får det oerhört svårt.

Portugal osar trots allt klass, om man jämför med motståndarna. Målchanserna har radats upp för Cristiano Ronaldo, ineffektiviteten kombinerat med oflyt har bäddat för att han fortfarande står som mållös. Proppen ur nu? Skulle inte förvåna ett dugg.

Ett supermotiverat och revanschlystet Portugal vinner det här utan problem…

Portugal -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,70 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Portugal -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 22/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 22%
2: 69%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%