14 maj 2018 Kanada Lettland speltips ISHOCKEY VM

Speltips, USA – Kanada 21/9: Galet viktigt tungviktsmöte

USA är i desperat behov av poäng efter 3-0-smällen mot Team Europa i World Cup-premiären. Kanada är inte alls lika pressade inför det väldigt intressant tungviktsmötet mot sina nordamerikanska grannar.

En andra raka förlust för USA skulle troligtvis innebära att hela turneringen är över för amerikanerna, varpå matchen mot Kanada – som naturligtvis redan är het som den är – blir extra viktig.

Två av den internationella ishockeys absoluta stormakter gör upp i den andra omgången i grupp A och det ena laget har verkligen inte råd att förlora. Förutsättningarna för en underhållande drabbning kunde förmodligen inte varit mycket bättre.

Kanada å sin sida kommer till matchen med ett självförtroende på max. Efter att ha premiärslagit Tjeckien med hela 6-0 har Kanada tystat alla eventuella tvivlare som sagt att laget inte riktigt fungerar tillsammans. Det är tydligt att den väldigt stjärnspäckade kanadensiska truppen har en enorm högstanivå och därmed gäller som turneringens stora favoriter.

Specialspel utefter väntad matchbild

Känslan är att USA kommer att försöka göra allt i sin makt för att tighta till spelet så mycket som möjligt. Försvars- och målvaktsspelet måste upp ett snäpp sedan matchen mot Team Europa, inte minst med tanke på att Kanada är ett ännu skickligare lag i offensiven. Sex mål och total dominans mot Tjeckien vittnar väldigt tydligt om det.

Matchbilden lär därmed bli aningen avvaktande till en början och Kanada – som egentligen inte behöver stressa upp sig då de redan sitter i förarsätet – kan ta det lugnt. I den andra perioden bör matchen dock ha satt sig och USA lär få allt svårare att orka stå emot.

Därför spelar vi Kanada att vinna den andra perioden till 2,00 gånger pengarna hos Betway. Det spelet satt i premiären också. Registrerar du dig hos Betway idag får du en unik bonus på 1 500 kronor. Klicka här för att låsa upp bonusen!

 

Speltips:

Speltips:  Kanada vinner (andra perioden)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, onsdag 21/9
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 19%
X: 18%
2: 63%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 52%