Speltips, Växjö Lakers – Karlskrona HK 12/10: Fortsätter den fina formen?

Simon Pålsson Publicerat: 11 October 2016

Form är en färskvara och för Karlskrona HK:s del ser det ljust ut på formfronten. När laget nu gästar Växjö Lakers är den stora frågan huruvida de lyckas fortsätta sin fina trend.

Slagpåse förra säsongen, men den andra säsongen i SHL ser ut att bli annorlunda för Karlskrona HK. Laget har fem raka vinster i inledningen av säsongen och har inte förlorat sedan premiären mot serieledande Malmö Redhawks.

Nu tar sig laget till Växjö för ett tufft möte med Växjö Lakers, ett lag som inte alls hittat rätt så här långt. Laget tråcklade sig till slut förbi EHC München i den första slutspelsrundan i Champions Hockey League, men bortsett från det här säsongsinledningen inte varit något att hänga i granen.

Faktum är att Växjö har tre raka förluster i SHL och nu börjar det muttras lite bland supportrarna, som troligen inte kan hantera en hemmaförlust mot Karlskrona, ett lag som fortfarande ses som klart svagare. Märk väl att Växjö också har fyra övertygande segrar mot Karlskrona med sig från förra säsongen. På de här fyra vinsterna tryckte laget dessutom in hela 20 puckar. Imponerande.

Gästerna lär också göra avtryck

Var favoritskapet ligger inför den här matchen känns tydligt – åtminstone om vi frågar spelbolagen. Samtliga ledande bolag på marknaden målar upp hemmalaget som klara favoriter, varpå vi redan nu flaggar för en liten TV-peng på bortalaget. Den fina formen i Karlskronas läger ska inte underskattas.

När det gäller vårt spel tar vi dock en lite annan vändning. Återigen bottnar spelet i en tro på att Karlskrona faktiskt inte får underskattas. Lagets fina säsongsinledning vittnar om att de faktiskt är att räkna med, samt att de prickat fin form tidigt på säsongen, något som kan ge många gratispoäng mot segstartade lag.

Karlskrona HK har på sina fem vinstmatcher gjort hela 20 mål och det är också offensiven som varit den bärande delen och förklaringen till framgångarna så här långt. Därför hoppas och tror vi på mer offensivt avtryck i den här matchen. Därför spelar vi Karlskrona över 1,5 mål (ordinarie tid) till 1,63 gånger pengarna hos Redbet (unik bonus på 2 000 kronor). För den riktigt våghalsiga finns över 2,5 mål till 2,75 hos NordicBet.

Speltips:

Speltips:  Karlskrona över 1,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 12/10
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: