Speltips, Växjö Lakers – Mlada Boleslav 18/8: CHL smyger igång!

Simon Pålsson Publicerat: 17 August 2016

Det finns äntligen ishockey på schemat igen och precis som vanligt är det Champions Hockey League som smyger igång redan i augusti. Växjö Lakers får gälla som favoriter i premiärmatchen mot Mlada Boleslav.

Då är hockeysäsongen äntligen tillbaka. Trots att det inte är mer än mitten av augusti är det alltså redan dags för spelarna att snöra på sig sina skridskor och kliva in på isen.

I grupp 12 i Champions Hockey League får vi se Växjö Lakers. Det svenska storlaget gör upp tillsammans med tjeckiska Mlada Boleslav, samt Yunost Minsk. Det är en grupp som svensklaget naturligtvis ska kunna dominera och i våra ögon är de klara favoriter här.

Så här tidigt på säsongen är det dock alltid vanskligt att säga alldeles för mycket om var lagen står. Den eventuella ringrostighet som finns – eller som rättare sagt garanterat ligger där och spökar – bör dock vara ett lika stort problem för båda lagen. Ett par träningsmatcher och ett gäng veckor på is i all ära, men det är först när det riktiga tävlandet börjar som formen blir en reell faktor.

Klar fördel för hemmalaget

I vår värld råder det som sagt ingen tvekan om att Växjö Lakers är favoriter i gruppen och därmed också i den här matchen. På hemmaplan bör de dessutom vara extra tunga och vi är övertygade om att de kniper sin första seger redan i den här matchen.

Samtliga spelbolag är på vår sida och håller Växjö Lakers som klara favoriter i matchen. Därför kikar vi istället på handikappmarknaden, där -1 (asian handicap) är det som lockar klart mest. Då får vi alltså pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Växjö Lakers.

Hos Unibet betalar det hela 1,75 gånger pengarna och det blir utan tvekan ett bra spel att inleda ishockeysäsongen 2016/2017 med. Om du inte är kund hos Unibet redan nu kan du bli det genom att klicka här. Då får du dessutom en bonus på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers -1 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, torsdag 18/8
TV:   svttjugofyra logo (TV-tablå)
Stream:   svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: