växjö saik 3/4

Speltips, Växjö Lakers – Mlada Boleslav 18/8: CHL smyger igång!

Det finns äntligen ishockey på schemat igen och precis som vanligt är det Champions Hockey League som smyger igång redan i augusti. Växjö Lakers får gälla som favoriter i premiärmatchen mot Mlada Boleslav.

Då är hockeysäsongen äntligen tillbaka. Trots att det inte är mer än mitten av augusti är det alltså redan dags för spelarna att snöra på sig sina skridskor och kliva in på isen.

I grupp 12 i Champions Hockey League får vi se Växjö Lakers. Det svenska storlaget gör upp tillsammans med tjeckiska Mlada Boleslav, samt Yunost Minsk. Det är en grupp som svensklaget naturligtvis ska kunna dominera och i våra ögon är de klara favoriter här.

Så här tidigt på säsongen är det dock alltid vanskligt att säga alldeles för mycket om var lagen står. Den eventuella ringrostighet som finns – eller som rättare sagt garanterat ligger där och spökar – bör dock vara ett lika stort problem för båda lagen. Ett par träningsmatcher och ett gäng veckor på is i all ära, men det är först när det riktiga tävlandet börjar som formen blir en reell faktor.

Klar fördel för hemmalaget

I vår värld råder det som sagt ingen tvekan om att Växjö Lakers är favoriter i gruppen och därmed också i den här matchen. På hemmaplan bör de dessutom vara extra tunga och vi är övertygade om att de kniper sin första seger redan i den här matchen.

Samtliga spelbolag är på vår sida och håller Växjö Lakers som klara favoriter i matchen. Därför kikar vi istället på handikappmarknaden, där -1 (asian handicap) är det som lockar klart mest. Då får vi alltså pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Växjö Lakers.

Hos Unibet betalar det hela 1,75 gånger pengarna och det blir utan tvekan ett bra spel att inleda ishockeysäsongen 2016/2017 med. Om du inte är kund hos Unibet redan nu kan du bli det genom att klicka här. Då får du dessutom en bonus på 1 000 kronor.

Ny sjuk bonus från LeoVegas: 400 spins + upp till 50 000 kr!

LeoVegas är nummer ett i mobilen. Nu får nya casinokunder 20 free spins direkt vid registrering och upp till 400 spins och 50 000 kr bonus vid insättning!
Hämta dina free spins och bonus här.

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers -1 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, torsdag 18/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 19%
2: 20%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 45%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!