4/11-16

Speltips, Vita Hästen – Mora 1/2: Anar ett överodds

Måndagen bjuder på en rad matcher från Hockeyallsvenskan och det kanske allra hetaste mötet spelas mellan HC Vita Hästen och Mora IK. Spelbloggare.se har hittat ett speltips inför matchen.


En i raden av intressanta hockeyallsvenska matcher som spelas under måndagskvällen avgörs mellan HC Vita Hästen och Mora IK. Hemmalaget kan via en seger på allvar ansluta sig till de övriga fyra lag som huserar i toppen av tabellen.

Mora IK å sin sida harvar omkring i mitten av tabellen och faktum är att laget bara har två poäng till godo på Timrå IK på tolfteplatsen. Däremot har laget sett vassa ut på sistone och 2016 har faktiskt varit ett bra år spelmässigt för laget.

På sistone har de sprutat in mål och därigenom tagit ett par meriterande segrar. Totalt 19 gjorda mål på de fem senaste matcherna ger ett fruktat målsnitt och förhoppningen är såklart att ta med sig denna målglädje till matchen mot Vita Hästen.

Ett par tunga förluster

Hemmalaget å sin sida har haft en lite tyngre period den sista veckan, med tre förluster på sina fyra senaste matcher. Fem insläppta mål mot AIK, två mot Västerås, fem mot Tingsryd och tre mot Oskarshamn vittnar om vissa defensiva bekymmer.

Visst, tabellen ljuger inte och det finns en viss skillnad i högstanivå mellan de här båda lagen. Vita Hästen är helt enkelt snäppet vassare. Det är dock inte en skillnad som spelar särskilt stor roll just nu, inte minst med tanke på formläget för de båda lagen.

Vår känsla är att det finns goda möjligheter att få se en hel del mål i den här matchen. Därför har vi försökt scanna av målmarknaden och till slut fastnar vi för Mora över 2,5 mål i matchen (inklusive övertid) till 2,60 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det känns onekligen som ett överodds, inte minst med tanke på att hemmalaget har släppt in 15 mål på sina fyra senaste matcher. Mora har dessutom tryckt in 19 puckar på sina fem senaste matcher, vilket åtminstone bevisar att de har potentialen att näta ett par gånger om.

 

Testa nytänkande Betser - få 100 kr omsättningsfritt!

Betser är årets stora nyhet. Tävla mot dina kompisar vem som bettar bäst. Testa idag och få 100 kr omsättningsfritt!
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Mora IK över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:00, måndag 1/2
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
HC Vita Hästen  1,92
Oavgjort  4,15
Mora IK  3,40 Regler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,73
Under 4,5 mål  2,15

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 52%
X: 24%
2: 29%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 47%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon