2 februari 2019 washington capitals speltips nhl calgary flames

Speltips, Washington Capitals – Philadelphia Flyers 15/4: Enorm skillnad i bolagens oddssättning

Det skiljer sig ordentligt i spelbolagens oddssättning inför matchen mellan Washington Capitals och Philadelphia Flyers. I vår värld vore det dumt att inte passa på att utnyttja detta.

Då kliver grundseriens starkaste lag, Washington Capitals, in i slutspelet. För motståndet står Philadelphia Flyers, som efter en fin avslutning på säsongen säkrade ett wild card till den första slutspelsrundan.

Vi kan säga det redan nu. Det finns en klar favoriter i det här mötet. Både sett till den här enskilda första matchen i Washington, men kanske ännu mer till hela matchserien. Det är klasskillnad mellan lagen – i det här fallet ljuger tabellen verkligen inte.

Visst, Philadelphia Flyers sista två månader har varit en tydlig indikation på att laget inte ska förringas. Det finns dock en, två eller möjligen tre nivåer upp till Washington Capitals. Om storstjärnorna, däribland svenskhoppet Nicklas Bäckström, kommer upp i standard är Washington Capitals en av de största titelkandidaterna.

Spelbolagen verkar mycket oense

Vad som är intressant inför matchen är hur oense spelbolagen verkar vara om hur pass stora favoriter hemmalaget är. För att Washington Capitals är stora favoriter till segern – det tycker alla spelbolag. Så långt är vi på samma sida.

Hos William Hill är det raka spelet på hemmalaget dock nere på smått otroliga 1,60 gånger pengarna. Det är hela 0,22 mindre än vad Unibet erbjuder. Det kan inte understrykas nog hur anmärkningsvärt det här är, att två så pass etablerade spelbolag skiljer så pass mycket i en så stor match.

I vår värld är William Hill förmodligen lite närmare sanningen, även fall 1,60 är lite väl snålt tilltaget. 1,82 är hur som haver på tok för högt och vi tänker inte blunda för det. Vi sätter våra pengar på Washington Capitals att vinna matchen redan under ordinarie tid.

 

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, fredag 15/4
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 5,5 mål: 42%
Under 5,5 mål: 63%