Speltips, Watford – Arsenal 27/8: Trevlig match på klassisk avsparkstid

Simon Pålsson Publicerat: 26 August 2016

Förväntningarna är höga inför matchen mellan Watford och Arsenal, som spelas på klassisk avsparkstid 16:00. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Efter att ha befunnit sig i ännu ett mörkt hål av skador ser det plötsligt lite ljusare ut för Arsenal, som inför bortamatchen mot Watford ser ut att få tillbaka nyckelspelarna Olivier Giroud och Mesut Özil i så pass bra skick att de båda kan starta matchen.

Precis som vanligt – tänkte vi skriva – har Arsenal haft en diger skadelista den här säsongen, något som har påverkat lagets möjligheter att prestera. Det är därför inte så konstigt att laget hittills plockat en poäng på två matcher och att spelet sett minst sagt knackigt ut.

Inför bortamatchen mot Watford finns dock vissa ljusglimtar. Det här kan ses som en god möjlighet att plocka säsongens första trepoängare, något som är tvunget om laget ska haka på i toppstriden från start. Märk väl att Arsenal troligen får starta matchen med ett mittbackspar bestående av bland annat Rob Holding, en spelare som inte direkt rosat marknaden hittills. Det finns med andra ord fortfarande viss anledning att tvivla på det här laget.

Watford är tunga att möta

För motståndet står alltså Watford, ett lag som har inlett den här säsongen med ett kryss mot Southampton och en uddamålsförlust mot Chelsea. Det är ingen drömstart, men är inte heller hela världen. Det ska sägas att Watford varit bra med i båda matcherna och att de tappade poäng mot Chelsea sent, närmare bestämt i slutskedet av matchen.

Med andra ord är Watford ett tungt och svårt lag att möta, speciellt när de spelar hemma. Brice Dja Djédjé tros missa matchen, men nyförvärven Younes Kaboul och Roberto Pereyra rapporteras vara i speldugligt skick och med i matchtruppen.

Vår känsla är att Arsenal lär försöka dyrka upp den här matchen betydligt mer än vad de lyckades med mot Leicester senast. Med Mesut Özil och Olivier Giroud tillbaka i laget bör det gå betydligt enklare än senast. Samtidigt är hemmalaget inte alls ofarliga och de lär få en del yta att operera i. Därför spelar vi båda lagen göra mål till 1,95 gånger pengarna hos Bethard (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 27/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: