30 september 2017 West Bromwich Watford

Speltips, Watford – Crystal Palace 26/12: Hörnidé i Boxing Days tidiga fajt

Redan 13:30 ryker Watford och Crystal Palace ihop på Vicarage Stadium, varifrån vi har en hörnidé värd 1,85 gånger pengarna. Har spelbolagen valt fel favoritsida?

Med rakt nedåtpekande formkurva kliver Watford in till den här matchen. Efter en solid seriestart, har nu fyra av de fem senaste matcherna vunnits. Glappet till den absoluta botten är fortfarande relativt stort och med de kvalitéer som finns i Watford borde man inte behöva vara oroade för en eventuell bottenstrid.

Både Sebastian Prödl och Stefano Okaka riskerar att missa matchen för Watford.

Gästernas skadesituation är dock flera nivåer värre med inte färre än åtta spelare som riskerar att få stå åt sidan. Mathieu Flamini är en, Connor Wickham och James Tomkins två andra.

Vindarna blåser åt andra hållet för Crystal Palace; det ser klart bättre ut än tidigare, då det rentav var bedrövligt, och nu innehas en plats ovanför strecket, men bara med en poäng och ett gäng siffror i målskillnaden till godo. Två raka uddamålsförluster på raken nu – mot Manchester United och Chelsea – men prestationerna har varit fullt acceptabla och matcherna dessförinnan lovar också en del inför framtiden.

Gästerna “hörnfavoriter”?

Hörnfokus, ja.

Tycker att oddssättarna valt fel sida i ”hörnmatchen” med Watford som favoriter att vinna den.

Det är sällan som Watford styr deras hemmamatcher med järnhand. Crystal Palace är däremot uppumpat med självförtroende – åtminstone offensivt – och kommer säkerligen vilja greppa taktpinnen här.

Watfords hemmahörnstatistik är på 3,5-4,3 och har alltså en minusmarginal på 0,8. Crystal Palace har varit inblandade i en hel del hörnfester på resande fot och deras statistik står i 6,4-7,0.

Bara av den statistiken, nästan fifty-fifty – litet favoritskap för Crystal Palace.

Tror helt enkelt att bortalaget kommer tillåtas ha en hel del boll denna afton och synar därför Crystal Palace +0,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar lika många eller fler hörnor än motståndarna – till 1,85 x polletterna hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i bonus hos!

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, måndag 26/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 30%
2: 32%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%