Speltips, Watford – Manchester United 18/9: Bryter de trenden?

Spelbloggare Publicerat: 17 September 2016

”De röda djävlarna” från Manchester har tappat stilen efter landslagsuppehållet vid månadsskiftet och hoppas kunna hitta tillbaka på rätt spår. Watford borta på Vicarage Road Stadium – en utmärkt uppgift för det, undrar vi?

Det är rätt svårt att veta vart man har Watford, men när spelåret ska summeras lär de i alla fall landa klart närmare botten kontra toppen. Den undre tabellhalvan – utan att trilla ur serien, precis som i fjol? Då blev det en trettondeplats och målet är sannolikt utsatt på att i första hand fixa kontraktet och i andra hand förbättra siffrorna från då.

Manchester United är, som alltid, en titelkandidat – men nu en större sådan än på flera år, sedan Sir Alex Fergusons tid? Med José Mourinho på tränarposten, Paul Pogba på mittfältet och Zlatan Ibrahimovic i anfallet kan det väl inte annat än att bli succé? Pappret är i alla fall löjligt starkt och det är erkända vinnare man har i stjärnspäckade truppen.

United plockar efterlängtad trea

Två raka förluster – mot Manchester City och Feyenoord – innebär att vissa frågetecken höjts för Manchester Uniteds formstatus, men undertecknad tror att de ska ha alla möjligheter att hitta tillbaka på rätt spår här mot Watford.

Derbyförlusten kom med visst oflyt; en kvitteringsbalja var oerhört nära och det var nästan enbart oflyt att den inte kom. Torsken över Feyenoord kan förklaras med att man inte satsar superhårt på Europa League och att spelare som Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic vilades. Den fysiska statusen på de främsta pjäserna ska med andra ord vara bra, den korta vilan till trots.

Här ska det skilja ett par klasser. Watford imponerar inte överdrivet mycket, bortsett från senast då 0-2 i baken hämtades in och vändes till 4-2 – borta mot West Ham. Där fick man dock en hel del till skänkes. Innan dess? Nja, det har sett tunt ut.

Stefano Okaka kommer missa matchen för Watford. Younes Kaboul och Sebastian Prödl står som osäkra. Stora avbräck! Även United har vissa problem; Eric Bailly är tveksam för spel och Henrikh Mkhitaryan lämnas hemma.

Alldeles oavsett så ska United ha alla möjligheter att hämta hem tre pinnar till Old Trafford och toppstriden. Den raka tvåan spelas till acceptabla 1,71 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Manchester United att vinna, rak tvåa
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, söndag 18/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: