7 januari 2018 Shrewsbury West Ham speltips FA-cupen

Speltips, West Ham – Astra Giurgiu 25/8: Det bör bli ensidigt

West Ham United behöver bara försvara sitt 1-1-resultat från det första mötet mot Astra Giurgiu i kvalet till Europa League. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför returen.

West Ham United är bara en seger ifrån att nå gruppspelet i årets Europa League, något som får betecknas som en fin framgång för klubben, som i skrivande stund har aningen svårt att på allvar slåss om platser till Champions League.

Efter det första playoffmötet mot Astra Giurgiu från Rumänien har laget 1-1 med sig hem till Olympic Stadium i London, där laget numera huserar. Här blev det seger så sent som i helgen mot AFC Bournemouth, den första ligamatchen någonsin på den nya arenan.

För att fortsätta på den inslagna vägen behöver Astra Giurgiu helt enkelt avvärjas och det bör ske tämligen enkelt. 1-1 på bortaplan var lite av en missräkning, men var framförallt ett sätt att säkerställa ett stabilt och bra utgångsläge inför returen på hemmaplan.

Allt talar för hemmavinst

Faktum är att det mesta – sånär som på allt – talar för en hemmavinst. Känslan är också att det blir en komfortabel sådan. Med 1-1 på tavlan från den första matchen behöver gästande Astra Giurgiu ta sig upp i banan för att kunna hota och göra det där nödvändiga, första målet.

Det öppnar i sin tur upp ytor för ett starkt West Ham United, som på hemmaplan inte bara är ett väldigt starkt lag, utan som också är måna om att bjuda sin hemmapublik på en fin match. Att missa avancemang till Europa League vore förödande, varpå vi tror att laget tar den här matchen på fullaste allvar.

Det bör synas på planen och klasskillnaden – som ändå finns där – kan helt enkelt inte gömma sig längre. Det vågar vi tro. Därför spelar vi West Ham -1,5 till 1,99 gånger pengarna hos Redbet. För ännu mer läsning inför matchen besök gärna Latest Betting Sites som har ännu mer information inför matchen.

Speltips:

Speltips:  West Ham -1,5
Odds:  1,99 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, torsdag 25/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 17%
2: 9%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 46%