15 april 2017 Sunderland West Ham

Speltips, West Ham – Bournemouth 21/8: Dags att inviga nya arenan

Olympic Stadium slår upp portarna när West Ham United får besök av AFC Bournemouth. För att återupprepa den fina fjolårssäsongen behöver hemmalaget troligen fiska fram en trepoängare här.

Det finns revansch att utkräva för både West Ham United och AFC Bournemouth efter den första omgången i Premier League. West Ham fick dessvärre se sig besegrade av Chelsea i premiären, efter att snöpligt ha släppt in ett mål i slutminuterna. En sylvass Diego Costa fick in segermålet för Chelsea.

Bournemouth förlorade sin tuffa premiärmatch mot Manchester United med 3-1, efter att ha spelat hyfsat jämnt under första halvleken, men tappat rejält i den andra. Det finns fortfarande mycket spännande att studera i Bournemouth som lag och känslan är att de kan komma att klara sig kvar med god marginal även den här säsongen.

Men att följa upp en premiär mot Manchester United med en tuff bortamatch mot West Ham är verkligen ingen lätt start på säsongen. Om det skulle bli förlust i den här matchen finns det ingen större anledning till oro. Det är helt enkelt inte här laget ska plocka sina poäng.

Äntligen dags för arenapremiär

Det här är inte vilken match som helst. Det här är första gången någonsin som West Ham kommer att spela på sin nya hemmaarena, Olympic Stadium, i Premier League. Den maffiga arenan är inte lik gamla Upton Park, men här finns potential att skapa någonting nytt. Vi kan bara anta att spelare, ledare och supportrar ser fram emot att inviga sin nya arena i succéartad stil.

Därtill finns det fler glädjande besked. Enligt rapporter, bland annat via The Guardian, ska Dimitri Payet vara redo för spel i den här matchen. Förra säsongens stora utropstecken är en nyckelspelare i detta West Ham, inte minst nu när nyförvärvet André Ayew gick sönder redan i premiären.

Vår känsla är att det är som upplagt för en hemmaseger här. Nyckelspelaren är tillbaka, arenan ska invigas och det är “bara” Bournemouth som kommer på besök. Därtill behöver laget revanschera sig efter premiärförlusten. Därför spelar vi den raka ettan till 2,15 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  West Ham United vinner
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 21/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 27%
2: 25%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%