Speltips, Yunost Minsk – Växjö Lakers 23/8: Här kan det bli åka av

Simon Pålsson Publicerat: 22 August 2016

Champions Hockey League fortsätter under tisdagen, när Växjö Lakers i den tidiga kvällsmatchen tar sig an Yunost Minsk. Känslan är att den målrika trenden håller i sig.

Champions Hockey League ångar vidare och nu väntar den tredje matchen för Växjö Lakers, som har inlett den här turneringen med att möta Mlada Boleslav i två raka matcher. Hemma i Växjö blev det en komfortabel seger med hela 7-3, men i bortamatchen fick laget se sig besegrade med 3-2

Nu väntar istället Yunost Minsk, ett lag i ungefär samma klass som Mlada Boleslav. Å andra sidan vann laget mot just Mlada Boleslav i sin första gruppspelsmatch med 4-3. Känslan är att det är Växjö Lakers som är det klart starkaste laget av de tre, men att en viss ringrostighet fortfarande finns i laget.

Inför det här mötet vågar vi inte riktigt gå hårt på en bortavinst, eftersom Växjö Lakers trots allt förlorade borta mot Mlada Boleslav senast. Vad vi är desto säkrare på är att det blir en öppen, tempofylld matchbild, med två lag som fokuserar på det offensiva spelet. I det här skedet av säsongen är det tydligt att fokus ligger på den biten i spelet.

Det raka överspelet ska inte underskattas

Våra blickar riktas mot det raka överspelet, där linan nu ligger på 5,5 mål. Det har alltså blivit 15 mål i Växjö Lakers två inledande matcher i det här gruppspelet, medan Yunost Minsk alltså spelade en match med 7 mål i sin premiär. Det säger trots allt en del.

Båda lagen är av en klar offensiv karaktär, men det är framförallt skedet av säsongen och den här turneringens dignitet som talar för en offensivt inriktad match. Här tänks det inte fullt lika mycket taktiskt som i de täta omgångarna i SHL, helt enkelt.

Därför spelar vi över 5,5 mål till 1,95 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, tisdag 23/8
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: