Speltips inför Feyenoord – Napoli 6/12: Drömmen om åttondelsfinal

Simon Pålsson Publicerat: 6 December 2017

Det finns ingen tid att spilla för Napoli när laget besöker det holländska laget Feyenoord i Champions Leagues sista gruppspelsomgång. Vinna eller garanterat försvinna är utgångsläget.

Det är press på Napoli, som just nu ligger på tredjeplatsen. Om det ska bli någon åttondelsfinal i turneringen krävs att laget går om Shaktar Donetsk nu i sista omgången. Ukrainarna ligger tre poäng före, men har å andra sidan obesegrade Manchester City på hemmaplan i sista omgången.

Om Napoli vinner och Shaktar Donetsk förlorar går italienarna om – men det är å andra sidan det enda möjliga sättet. Napoli kan inte göra mer än sitt jobb. Det betyder att laget åker till Holland med ett enda mål i sikte – segern. Det finns ingenting att be för. Inledningsvis lär laget dessutom ha en fantastisk energi när hoppet om en bortaseger i Lviv fortfarande är intakt.

Feyenoord å sin sida har ingenting att spela för och är gruppens klara slagpåse efter fem omgångar, med noll inspelade poäng och hela -10 i målskillnad. Det finns ingenting som talar för att laget varken har kraften eller förmågan att stå emot ett hungrigt Napoli här.

Plattan i mattan direkt

Det finns ingenting att spela för Napoli, som troligen kliver in med ambitionen att ta ledningen direkt. Det gäller som sagt att lita på Manchester City, men italienarna behöver göra sin del av jobbet. Ett tidigt mål ger inte bara andrum, det hade också satt ordentlig press på Shaktar Donetsk.

Vad gäller skadeläget kommer hemmalaget här att sakna Ridgeciano Haps, Eric Botteghin och Jan-Arie van der Heijden. Kul vore om svensken Sam Larssno fick lite speltid. Gästerna kommer till matchen med ett starkt lag. Kalidou Koulibaly är exempelvis tillbaka, medan Arkadiusz Milik och Faouzi Ghoulam ser ut att vara de enda spelarna som missar.

Vi räknar som sagt med att Napoli trycker plattan i mattan direkt.

Napoli vinner första halvlek spelas till 1,75 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Napoli vinner (första halvlek)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 6/12
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: