kampanj vm 2018

Speltips inför Samtredia – Qarabag 18/7: Dubbla insatsen från betydelselösa returen

Dubbelmötet mellan Samtredia och Qarabag är redan avgjort inför returen – men spelvärde har alltjämt hittats från returen på Boris Paichadze Dinamo Arena i Georgien, i form av ett spel som dubblar insatsen.

5-0. Det har vi från match nummer ett, som, vilket siffrorna avslöjar, det var klasskillnad i från absolut första till sista minut. Qarabag dominerade fullt ut och hittade luckor i ett tamt bortaförsvar var och varannan minut.

Skillnaden mellan parterna pekade vi på redan inför möte nummer ett, då vi spelade Qarabag med -1,5 mål (asian handicap) till 1,90 x insatsen – ett spel som alltså satt utan minsta problem. Nu hoppas vi kunna tälja polletter på nytt.

Hur att introducera klubbarna lite närmare; Samtredia är från Georgien, där de är på stor frammarsch – från att ha varit småanonyma, till att bli en av de främsta fotbollskrafterna i landet.

Azerbajdzjanska Qarabag dominerar den inhemska serien med järnhand och har synts ute i Europa vid upprepande tillfällen, ofta med hyfsade resultat. Förra året var de på målsnöret till att nå CL-kvalplayoffet, men föll på färre bortamål än tjeckiska Viktoria Plzen.

5-0 senast – klasskillnad på nytt

Det borde väl inte vara så mycket snack om saken här?

5-0 från match nummer ett och total dominans. Givetvis kan det bli lite halvfart här, en del rotation och byten – men visst bör Qarabag ses med större chans än fifty-fifty att vinna matchen, som oddsen vill antyda.

Gällande rotationen kan det dock vara en vinst i sig för Qarabag att ställa ut en så pass bra startelva som möjligt, eftersom det är uppehåll och det kan vara fördelaktigt att få fart i benen på startspelarna, liksom förbättra deras tajming. Annars – hungriga reserver…

Det borde helt enkelt vara klasskillnad.

Den raka tvåan betalar dubbla insatsen hos Bet365 och det är absolut värt att investera i.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Qarabag vinner, rak tvåa
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 18/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 27%
X: 27%
2: 50%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%