10 mars 2018 West Bromich Leicester Speltips

Stryktipset / EttKryssTvå lördag 9/12: Vi siktar på dryga miljonen!

Lördagens spelförslag från Betssons EttKryssTvå, samma matcher som i Stryktipset, kan omvandla 384 kronor till nära på 1,1 miljon.

På Spelbloggare föredrar vi EttKryssTvå på grund av den fasta och de bättre utbetalningarna, men spelförslaget kan lika väl appliceras på dagens Stryktipset.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Newcastle – Leicester: 2

Fel favorit? Newcastle har tappat stilen; plockat en pinne på de sex senaste matcherna. Leicester ser istället klart bättre ut; vunnit två på raken och har spelat bra fotboll under flera veckors tid. Tvåa.

2. Burnley – Watford: 1X

Svårt. Två underskattade lag. Watford med ett starkt 1-1-kryss mot Tottenham sist. Burnley stabila, försvars- och hemmastarka. Fördelen av just hemmaplan väger tungt.

3. Crystal Palace – AFC Bournemouth: 1X

Hänt saker i Crystal Palace! Försvarsspelet förbättrat. Fyra matcher utan torsk. Bournemouth tenderar att vara lite upp och ner. Oerhört bra när de är som bäst. Garderar med 1X.

4. Huddersfield – Brighton: 1X

Nykomlingarnas kamp. Huddersfield har haft ett hemskt svårt schema på sistone. Enklare nu – om än inte enkelt. Vikten av hemmaplan är fundamental. 1X?

5. Swansea – West Bromwich: X2

Lag som underpresterar rejält, men West Bromwich har i alla fall tre raka kryss mot Swanseas enda pinne på de åtta senaste matcherna. Man kan banta med den raka tvåan, men vi kommer oss mer bekväma att ta in krysset.

6. Tottenham – Stoke: 1X

Ljusnat för Stoke, som visade moral och vände senast. Kan absolut störa ett Tottenham ur form – men att vinna på Wembley? Det blir tufft. Stora system; alla tecken. Nu – 1X.

7. Aston Villa – Millwall: 1

Systemets bästa spik? Aston Villa har fått upp farten och oavgjort borta mot Leeds senast följe upp tre raka vinster. Millwall har inte vunnit på resande fot ännu. Väger lätt här.

8. Barnsley – Derby: 12

Kan vara på tiden för en trea, Barnsley. Inte sett fullt så illa ut som resultaten vill avspegla. Slår på stort eller faller hårt mot ett bättre Derby?

9. Fulham – Birmingham: 1X2

Rejält svajigt hemmalag. Möter nu Birmingham, som fortfarande är nere i botten och tampas, men i alla fall visat upp positiva tendenser. Spetsar till systemet med alla tecken.

10. Hull – Brentford: 2

Vad händer i Hull? Kommer närmare botten och står nu utan ny huvudtränare. Svårt att få det att vända då. Brentford stod för en bra insats mot Fulham senast och vann med 3-1. Tar hem det?

11. Middlesbrough – Ipswich: 1X

Inne i en dipp nu är det svårt att lämna förtroendet i ”Boros” händer, men en ny förlust borde åtminstone undvikas – trots tufft motstånd i form av Ipswich. Grunden är stark.

12. QPR – Leeds: 2

Nu må QPR vara som bäst hemma, medan Leeds har problem på resande fot, men som situationen ser ut just nu är det värt att plocka tvåan ensam. QPR med 0-1-4 i formraden. Gästerna klart bättre.

13. Wolverhampton – Sunderland: 1

”Wolves” fortsätter köra över allt och alla. Sex vinster uppradade. Nästjumbon Sunderland – mer finns egentligen att ge – räcker knappast till här. Ettan betalar inte överdrivet bra, men är värd.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 425 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 091 705 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 9/12
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)