10 december 2017 EttKryssTvå Europatipset

Europatipset / EttKryssTvå söndag 10/12: 13 matcher är tippade!

Nedan kommer Spelbloggares spelförslag inför söndagens EttKryssTvå – samma matcher som i Europatipset – och vi håller tummarna för 13 rätt och en storslam.

Vi föredrar EttKryssTvå före Europatipset på grund av den fasta och bättre utdelningen, men spelförslaget kan lika väl appliceras på det senare nämnda.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Manchester City: 1X

Nu kan den komma, årets första förlust för Manchester City. Manchester United har spelat bättre än den skillnad klubbarna emellan antyder. Stärks av hemmaplan. Städade av Arsenal borta förra veckan. Skrällvärde!

2. Liverpool – Everton: 12

11,00 för tvåan är för bra för att undvika. Everton har trots allt hittat formen under nytt styre och Liverpool har en tendens att svaja till. Men kan lika väl sluta i siffror som 5-0. Slutsats: 12.

3. Real Betis – Atlético Madrid: 2

Kanske lite snålt betalt, men tvåan ensam får räcka. Real Betis förvisso bättre hemma, men fortfarande helt ur form – inte vunnit på sex matcher. Atlético Madrid klasserna starkare.

4. Levante – Athletic Bilbao: 1X

Gästerna har så mycket större kapacitet, dock inte fått ut det i varken prestationer eller resultat. Känner flåset från absoluta botten. Levante stärks av hemmaplansfördelen. Garderas.

5. Villarreal – Barcelona: X2

Lite press har de ändå hamnat under, Barcelona. Starka, men inte i toppform. Villarreal har stor kapacitet. Dock svikit på sistone. Ej oävna.

6. Napoli – Fiorentina: 1

Sämre form för Napoli, men är fantastiska hemma på Stadio San Paolo. Studsar tillbaka mot ett Fiorentina som helt enkelt inte ska räcka till i matcher på den här nivån. Saknar rutin.

7. SPAL – Hellas Verona: 1X2

Galet svårt. Ovisst möte i botten. Får absolut noll känsla, varpå det enda alternativet är att helt och hållet undvika slumpen. 1X2.

8. Sassuolo – Crotone: 1

Bottenmöte. Crotone, med fyra raka förluster utan mål framåt, borde komma som en passande uppgift för Sassuolo, som får betraktas vara den bättre parten. Vinner?

9. Ajax – PSV
: X2

Som PSV levererar! Vinner, vinner och vinner. Redan nu hela tio pinnar ovanför tredjeplacerade Ajax. Borde kunna undvika förlora, bortaplan till trots. Värdet på skrällspelen.

10. Hannover 96 – Hoffenheim: 1X

Formen pekar neråt, det ska vi inte sopa under mattan med, Hannover. Men merparten av nederlagen på bortaplan. Ser dem med bra chans, fastän Hoffenheim stod för årets prestation förra veckan; vann med 4-0 över Leipzig.

11. Augsburg – Hertha Berlin: 1

Gästerna en besvikelse. Gillar Augsburgs möjligheter att kamma fullt. Väldigt fin form! Vunnit två på raken, 5-2 i målskillnad på dessa.

12. Nantes – Nice: 1

Fem raka hemmavinster blir till sex för Nantes? Nice har uppträtt vekt på bortaplan och får det sannolikt tufft här.

13. Marseille – Saint-Ètienne: 1

Enkelt val av sida, som formen är i Ètienne. Marseille har kryssat lite onödigt ofta på sistone, men har stora kvalitéer. Bör ändå vinna, va?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 192 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 213 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 460 673 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 10/12
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel)