19 augusti 2018 Torino AS Roma speltips Serie A

Gratis stream, odds och startelvor: AC Milan – AS Roma 1/10

Utan att betala ett öre kan du livestreama söndagens match mellan AC Milan och AS Roma. Du kan därmed njuta av söndagens härliga toppmöte i Serie A. Här kan du också ta del av startelvor, odds och statistik inför matchen.

Gratis stream:

Världens största spelbolag, Bet365, är i framkant gällande livestreaming av fotboll. De sänder söndagens match mellan AC Milan och AS Roma. Därutöver visar de massvis av annan toppfotboll, liksom andra sporter och lägre divisioner. Allt är dessutom gratis för den som registrerat sig hos bet365. Vi upprepar – gratis!

  Öppna ditt konto hos Bet365 här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

18:00 på San Siro i Milano är det avspark mellan AC Milan och AS Roma. På Viasat Fotboll går det att följa matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Det är alltså dags för en riktig toppmatch på San Siro i Milano den här söndagskvällen. Med avspark 18:00 går det att njuta av det som väntas bli en sprakande historia mellan två lag som aspirerar på platser i toppskiktet av tabellen.

På ena sidan står ett AC Milan som har hackat lite under inledningen på säsongen. Trots många stjärnvärvningar – inte minst i backlinjen – har det sett lite darrigt ut under säsongsinledningen. Efter sex spelade matcher har laget fyra vinster och två förluster.

I Europa League har laget går rent och toppar nu grupp D framför lag som bland annat Rijeka och Austria Wien. Det som oroar lite är som sagt det darriga försvarsspelet, men när bitarna väl har fallit på plats är AC Milan utan tvekan ett lag som kommer att slåss uppe i toppen av Serie A. Det ska dock sägas att laget redan nu har sex poäng upp till Napoli och Juventus, varpå det inte direkt är välkommet med fler poängtapp.

AS Roma har lika många poäng som sina motståndare – tolv poäng – men har spelat en match mindre. Därmed är deras säsongsinledning klart starkare så här långt. Inför den här matchen har laget sex raka matcher utan förlust, med fyra raka vinster som sticker ut. Den totala målskillnaden på dessa fyra matcher är 12-2, vilket onekligen imponerar. I Champions League toppar laget grupp C efter att bland annat ha spelat 0-0 hemma mot storlaget Atletico Madrid, en minst sagt god prestation.

Den här matchen mellan AC Milan och AS Roma handlar dels om prestige, men det går ej att förringa de tre poängen som står på spel. Båda lagen behöver en seger för att haka på i toppen.

AS Roma har med sig tre raka ligavinster mot AC Milan i bagaget och reser därmed till San Siro med gott självförtroende. De senaste fem säsongerna har AC Milan bara vunnit en match mot AS Roma, varpå det finns ett tydligt psykologiskt övertag för gästerna här.

De bästa oddsen inför AC Milan – AS Roma:

Statistik inför AC Milan – AS Roma:

Vanliga frågor inför AC Milan – AS Roma:

Var spelas AC Milan – AS Roma?

San Siro, Milano.

Vilken TV-kanal sänder AC Milan – AS Roma?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama AC Milan – AS Roma?

Via Bet365 (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.