10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Gratis stream, odds och startelvor: Inter – Milan 15/10

Inter mot Milan – streama matchen helt utan kostnad! Det är faktiskt inte för bra för att vara sant inför den italienska klassikern, mellan de två ärkerivalerna i Milano. En av de största matcherna i Italien, om inte den största. Förutom det tar ni del av de preliminära startelvorna, information inför matchen samt den mest relevanta statistiken.

Gratis stream:

Älskar du sport, spel och gratis livestreaming av sport? Då är Unibet ett måste! De är en klassisk bookie, en av de största på marknaden. Hos dem ses bland annat fotboll från italienska Serie A samt spanska La Liga – utan att behöva betala ett korvöre. Det är vad vi kallar lyx…

  Öppna ditt konto hos Unibet här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Klassisk kvällstid, 20:45, under söndagen är det avspark mellan Inter och Milan på San Siro och matchen bevakas på nära håll av Viasat på deras kanal Viasat Sport. Ta del av det bästa upp-, mellan- och eftersnacket.

Förutsättningar och tidigare möten:

Milanoderbyt mellan Inter och Milan är en av de hetaste bataljerna i inte bara Italien, utan hela Europa. Alla världens blickar kommer vara riktade mot San Siro, från läktar- och TV-håll. Intresset är uppskjutet i höjden.

Det är med lite olika känslor som lagen kommer in i denna derbyfajt. Inter håller – nästan – jämnt strå med toppen och har från deras tredjeplats enbart två poäng upp till ettan Napoli och de står på sämre målskillnad än mästarna tillika tvåan Juventus.

Toppstriden i Serie A har all potential att bli en mest intressanta och spännande på flera år, när det verkas som att Juventus totala dominans verkar bruten. Konkurrensen har helt enkelt hårdnat – de andra konkurrenterna satsat hårdare och blivit bättre.

Frågan är; har Milan chansen att bli en del av den här toppstriden? Som det ser ut just nu, lutar det åt – nej. De har svikit vid upprepande tillfällen och hypen som boostats upp i och med deras storsatsande har ebbat ut. Hela nio pinnar är upp till förstaplatsen och titeln kan snart vara utom räckhåll.

Innan uppehållet föll Milan i hemmamötet mot Roma, 0-2. Ett stort fiasko som fortfarande kan sitta i, trots pausen på nästan två veckor. Mycket upp och ner runt Milan. När ska pusselbitarna hitta rätt plats?

Ser vi till Inter så har de inte briljerat på något sätt i de senaste matcherna, men treorna ändå trillat in på kontot och det är ett styrkebesked – att kunna vinna när maskineriet inte snurrar på helt friktionsfritt. Enda tappet har kommit i bortamatchen mot Bologna, som slutade 1-1.

En fördel som Inter har mot de flesta toppkonkurrenter i Serie A är att de inte Europaspel att ta hänsyn till.

Hamnar de tre pinnarna hos Inter, Milan eller blir det delad pott?

De bästa oddsen inför Inter – Milan:

Statistik inför Inter – Milan:

Vanliga frågor inför Inter – Milan:

Var spelas Inter – Milan?

San Siro, Milano.

Vilken TV-kanal sänder Inter – Milan?

Viasat Premium.

Hur kan man streama Inter – Milan?

Via Unibet (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.