24 april 2017 Pescara Roma

Gratis stream, odds och startelvor: Inter – Roma 26/2

Hur streamar man rivalmötet mellan Inter och Roma på San Siro helt gratis under söndagskvällen, den 26 februari, 26/2? Det, plus oddsen och startelvorna, har vi svaret på.

Gratis stream:

Älskar du sport och spel? Då är Unibet ditt val! De har, förutom ett stort utbud av odds och spel, en streamingtjänst med allt möjligt, från de minsta sporterna och divisionerna till exempelvis italienska Serie A.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

Kvällsmatcherna från Italien är alltid någonting extra och den här sparkar igång vid 20:45, 26/2, och kan ses på Viasat Fotboll.

Förutsättningar och tidigare möten:

Det är två av 2000-talets italienska storheter som ställs mot varandra och mellan dem har en djupt rotad rivalitet skapats.

Nu, på senare år, har Juventus blivit den klara dominanten i Serie A, men Roma och Inter är alltid utmanare om topplatserna och är två av landets största och mest populära fotbollsklubbar.

För närvarande är Roma två i serien och Inter fyra. Glappet mellan dem är på åtta pinnar, vilket är förhållandevis mycket, men å andra sidan; det vänder fort i fotbollens värld.

Roma har visat framfötterna på sistone; vunnit fem matcher efter varandra och 10/11 senaste likaså. Observera att texten är skriven före deras veckomatch mot Villarreal i Europa League.

Inte lika övertygade har Inter varit, men två raka matcher har ändock vunnits – 2-0 över Empoli och 1-0 över Bologna.

Blivit mycket hemmabetonade resultat i inbördes matcherna de senaste åren. 5/7 senaste har landat i hemmavinster, tre för Inter och två för Roma, medan övriga två slutat oavgjorda.

De bästa oddsen inför Inter – Roma:

Statistik inför Inter – Roma:

Vanliga frågor inför Inter – Roma:

Var spelas Inter – Roma?

San Siro, Milano.

Vilka TV-kanaler sänder Inter – Roma?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Inter – Roma?

Via Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus!)

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.