Gratis stream, odds och startelvor: Lazio – Napoli 9/4

Spelbloggare Publicerat: 4 April 2017

Hur kan man se Lazio – Napoli helt utan kostnad under söndagskvällen, 20:45 den 9/4? Det har vi svaret på! Och på det; de bästa oddsen och startelvorna.

Gratis stream:

Hos Unibet finns inte bara odds och spel från alla världens sporter och hörn, utan även en livestreamingtjänst där man kan se bland annat italienska Serie A, med mycket annat. Det unika för tjänsten, förutom dess enkelhet, fina bildkvalitet och enorma utbud, är att den är helt kostnadsfri.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

20:45 under söndagskvällen den 9/4 är ska avsparken på Stadio Olimpico i Rom tas och matchen TV-sänds hos Viasat Premium och kan även ses i Viaplay.

Förutsättningar och tidigare möten:

Vilken match! Söndagkvällsfajterna i Serie A är alltid speciella och här är det två storklubbar som drabbar samman – och dessutom är poängen av största möjliga betydelse, när de slåss om exakt samma platser.

Både Lazio och Napoli har levererat bra fotboll och skörd under spelåret. Framförallt är det överraskande hur bra de sistnämnda varit, efter att ha haft en del grus i maskineriet på senare år.

Lagen slåss i första hand om tredjeplatsen, som tar dem ut i Champions League-kvalet, och just den platsen parkerar Napoli på för tillfället. Lazio, nummer fyra i Serie A-tabellen, jagar fyra poäng häck i häl. En förlust vore således förödande för deras del här.

De senaste årens inbördes matcher mellan Napoli och Lazio har innehållit en hel del oväntade resultat, med klart fler bortavinster än hemmadito. De sex senaste har slutat två kryss, två Napolivinster och två Laziovinster.

Med hemmafördelen för Lazio ser de med all säkerhet chansen att knappa in på Napoli. Tar de den?

De bästa oddsen inför Lazio – Napoli:

Statistik inför Lazio – Napoli:

Vanliga frågor inför Lazio – Napoli:

Var spelas Lazio – Napoli?

Stadio Olimpico, Rom.

Vilken TV-kanal sänder Lazio – Napoli?

Viasat Premium.

Hur kan man streama Lazio – Napoli?

Via Unibet (Sätt in 500 – få 1 500 kronor att spela för!)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.