Gratis stream, odds och startelvor: Real Madrid – Barcelona 23/4

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2017

Se El Clásico helt utan kostnad! Vi visar hur samt tar en närmare titt på oddsen, startelvorna och allt inför Real Madrid Barcelona – en match som kommer att forma titelstriden inför slutspurten.

Gratis stream:

Hos Unibet, som är en av svenskarnas största favoriter på spelmarknaden, kan allt från fotboll i de europeiska toppdivisionerna, bland annat La Liga, till småsporter som volleyboll ses – helt utan kostnad. Flera hundratals event handlar det om, varje månad.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

Den här matchen sätter punkt för veckan som varit. 20:45 under söndagskvällen tas avsparken inför ett med all säkerhet kokande Santiago Bernabéu. Viasat sänder på deras kanaler Sport Premium och Ultra HD. Matchen kan även ses på Viaplay.

Förutsättningar och tidigare möten:

Här måste Barcelona vinna. Annars är väl serietiteln utom räckhåll?

Inför matchen står Real Madrid alltså på toppen av kullen, med 75 inspelade pinnar mot Barcelonas 72 – och då har de förstnämnda matchen mindre spelad. Hemmavinst? Spiken i kistan. Bortavinst eller oavgjort? Spiken i kistan. Det kan vi slå mer eller mindre slå fast redan nu.

Båda parter kommer från spel i Champions League. Real Madrid lyckades, efter en nervkittlande fajt, vinna över Bayern München i förlängningen – en match som Cristiano Ronaldo blev hattrickskytt i. Formen toppad till detta El Clásico…

Sämre var veckans Europaspel för Barcelona, som trillade ur CL-kvartsfinalen mot Juventus. Resultatet på Camp Nou skrevs 0-0, vilket alltså inte räckte till i och med att bortamötet förlorades med 0-3.

De senaste åren har katalanerna titulerats som världens mest kompletta fotbollslag, så det verkar som att vi är inne i ett tronskifte.

Spelårets omvända möte slutade oavgjort, 1-1, efter att Real Madrid kvitterat sent och förra årets inbördes matcher i Primera División slutade båda i bortavinster. Stärker tron för Barcelona – att det här faktiskt är möjligt?

De bästa oddsen inför Real Madrid – Barcelona:

Statistik inför Real Madrid – Barcelona:

Vanliga frågor inför Real Madrid – Barcelona:

Var spelas Real Madrid – Barcelona?

Santiago Bernabéu, Madrid.

Vilken TV-kanal sänder Real Madrid – Barcelona?

Viasat Sport Premium och Viasat Ultra HD.

Hur kan man streama Real Madrid – Barcelona?

Via Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.