Gratis stream, odds och startelvor: Roma – Lazio 30/4

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2017

Roma och Lazio – det stora Romderbyt. Gratis livestream, samt odds och förutsättningar inför matchen, vilken spelas lunchtid söndagen den 30 april, hittar ni här.

Gratis stream:

Unibet är den stora svenskfavoriten i bettingdjungeln och hos dem kan ni, förutom att spela på odds och casino, se sportevent från hela världen, alla möjliga divisioner och sporter, helt utan kostnad.

Bland annat ses italienska Serie A och spanska La Liga i streamingtjänsten.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

Redan 12:30 är det avspark på Stadio Olimpico i Rom i vad som väntas bli en stor publik- och fotbollsfest. Viasat Fotboll sänder matchen med inför- under- och eftersnack och Viaplay likaså.

Förutsättningar och tidigare möten:

Romderby! Två klubbar vars rivalitet sitter djupt i klubbväggarna och inte minst på supporterfronten. En match som till alla pris ska vinnas och till alla pris ska undvikas att förloras.

Glöm inte heller, om ni ska spela på matchen, att ta hänsyn till att matchen spelas på Stadio Olimpico – en arena som de båda delar. Hemma-/bortafaktorn behöver således inte tas hänsyn till.

Helt säkert är det inte, men allt pekar på att Lazio kommer plocka en Europa League-plats i årets Serie A och det är väl fullt acceptabelt, även om man önskar att återigen kunna bli en klubb som utmanar om den åtråvärda Scudetton. Laget kommer från en 6-2-kross av Palermo. Målformen konserverad?

Roma är tvåa i tabellen – en position de blivit vana med att stå på de senaste åren; steget bakom Juventus, steget framför resten. Man jagas dock av Napoli – så lite som fyra pinnar skiljer dem åt – så det handlar om att hålla nivån uppe, om man inte vill behöva kvala för att få spela Champions League-gruppspel.

Det har varit klar fördel Roma i inbördes statistiken de senaste åren, men senast den här månaden lyckades Lazio faktiskt vinna cupdubbelmötet dessa två emellan – efter 2-0 och 2-3. Innan dess? Fyra raka vinster för Roma.

De bästa oddsen inför Roma – Lazio:

Statistik inför Roma – Lazio:

Vanliga frågor inför Roma – Lazio:

Var spelas Roma – Lazio?

Stadio Olimpico, Rom.

Vilken TV-kanal sänder Roma – Lazio?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Roma – Lazio?

Via Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus)

 

Väntade startelvor: