Hämta din CL-finalbonus! Våra bästa förslag samlade – på ett och samma ställe

Champions League-finalen är snart här. Har du beslutsångest över vilken oddsbonus du ska hämta? Här har vi samlat våra bästa förslag med motivering om varför det är bookien för just dig – på ett och samma ställe!

Betser:

Betser är 2017:s stora nyhet i oddsdjungeln! De är en fullgod utmanare till de stora jättarna och en nytänkande aktör på marknaden, där du inte bara spelar mot oddssättarna – utan andra spelare och dina vänner.

  Haffa din välkomstbonus om 100% upp till 1 000 kronor hos Betser här!

LeoVegas:

LeoVegas har framförallt blivit kända för deras casinoavdelning, men nu under 2017 börjat storsatsa på oddsmarknaden. Här finns det närmare 800 spelobjekt att vraka mellan till CL-finalen!

  En bonus på 1 000 kronor väntar på just dig. Hämta den här!

Betway:

Hos Betway finns ett massivt utbud av odds på alla möjliga typer av evenemang och dessutom blir deras kunder ständigt bortskämda med gott om löpande och kvalitativa kampanjer.

  Missa inte att öppna konto hos en av branschens höjdare, Betway – få 1 000 kronor i bonus!

ComeOn:

Det finns mycket som utmärker ComeOn. Förutom utstickande odds på svensk ishockey, täcker de det mesta väl. Gott om Champions League-spel!

ComeOn har marknadens fetaste bonus – sätt in 3 000, spela för 6 000 kronor! Öppna ditt konto via denna länk.

  ComeOn har marknadens fetaste bonus – sätt in 3 000, spela för 6 000 kronor!

Betsafe:

Betsafe är ett spelbolag som vågar sticka ut hakan, inte minst med deras generösa odds. Ett självklart val i din bolagsportfölj.

  Det är med stolthet vi kan erbjuda er läsare hos oss en unik bonus hos Betsafe – på hela 1 500 kronor!

Mr Green:

Mr Green har breddat deras utbud rejält och är numera en av de främsta utmanarna på oddsmarknaden. Stort utbud, många specialspel och trevliga odds. Bättre än så blir det väl knappast?

  Som ny kund hos Mr Green får du två gratisspel om 100 kronor styck. Hämta dessa här!