3 juli 2019 Haiti Mexiko Speltips

Speltips inför Mexiko – Jamaica 24/7: Andra finalisten ska koras

Natten mot måndag, 03:00 svensk tid, ska den andra finalisten koras i CONCACAF Gold Cup – och det står mellan Mexiko och Jamaica. Åt vilket håll värdet hittas är tveklöst och valet av spel landar i en kombination värd 2,10 x insatsen.

Sommarens Gold Cup är snart på dess refräng och vem som får möta Costa Rica eller värdnationen USA i finalen – spelet är publicerat innan spelstopp där – ska slås fast. Blir det Mexiko eller Jamaica?

Trots en långtifrån toppad trupp presenterades Mexiko som favoriter till att vinna turneringen redan på förhand och nu är det nära, nära. Jamaica är mer av en uppstickare och det skulle vara en stor skräll om de kom förbi den här semifinalen – men kvartsfinalvinsten över Kanada, med 2-1, var ett statement.

Faktum är att länderna mötte varandra redan i gruppspelet och då slutade det mållöst i en match som Mexiko styrde med järnhand, men Jamaica stod för en kopiös arbetsinsats i försvarsspelet och kunde alltså fixa oavgjort.

Det krysset var Mexikos enda tapp i turneringen. Resterande tre matcher har vunnits, bland annat kvartsfinalen mot Honduras. 1-0 skrevs det på resultattavlan efter en tidig balja signerad Rodolfo Pizarro.

Kombinationsspelet testas

Ni som läst undertecknads speltips under turneringen har säkert förstått att jag ser Mexiko som den starkaste nationen, fastän USA i och med att de hämtade in flera spelare till slutspelet seglat upp som oddsfavoriter.

Laget må ha lämnat en hel del spets hemma, men den mexikanska serien – där en stor del av materialet spelar – håller hyfsad standard och är på en helt annan nivå kontra exempelvis just Jamaica.

Att klara oavgjort och dessutom Mexiko utanför målprotokollet var en fantastisk prestation av Jamaica, men skillnaden i matchen var ändå uppenbar. Klarar de att hålla emot 90 minuter till? Ytterst tveksamt.

Tanken är en matchbild som sådan Mexiko kommer styra med järnhand. Jamaica kommer inte tillåtas ha mycket boll och lär inte skapa speciellt mycket framåt, varpå Mexikos fjärde raka hållna nolla borde vara nära till hands.

Därför spelas kombinationsspelet – Mexiko att vinna och hålla nollan till 2,10 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Mexiko vinner och håller nollan
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot måndag 24/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 25%
2: 13%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%