Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Oddsen inför semifinalerna i Champions League – vilka lag tar sig till final?

Champions League-semifinalerna är lottade och vi tar en närmare titt på de två matcherna som väntar oss; kort om förutsättningarna samt oddsen.

Ladda upp din spelkassa i Sveriges bästa bonusguide, fylld med unika erbjudanden!

Fredagen, runt 12:00, lottades semifinalerna i Champions League och det är två riktiga höjdare som väntar oss.

Lagen ska slåss om en plats i finalen på Millennium Stadium, Cardiff, vilken kommer äga rum den sjätte juni, 3/6. Varsitt hinder återstår dock, här i semifinalerna, och de startar den andra respektive tredje maj samt avslutas den nionde respektive tionde samma månad.

De som återstår; Monaco, Juventus, Real Madrid samt Atlético Madrid. Dubbelt spanskt, italienskt samt franskt.

AS Monaco – Juventus:

Europas stora utropstecken, Monaco, spände musklerna redan i åttondelsfinalen när Pep Guardiolas Manchester City skickades ut, men det var inte fören efter Borussia Dortmund värjdes undan i med 6-3 i kvartsfinalen som de på allvar setts som en utmanare om världens största och mest åtråvärda titel.

Juventus, som inleder på bortaplan, Stade Louis II, har dominerat den italienska klubblagsfotbollen med järnhand de senaste åren och även utvecklats till en av de främsta krafterna i Europa. Spelåret 2014/15 blev det till och med en andraplats, efter att finalen mot Barcelona förlorats. Senast de vann hela kalaset? 1995/96.

I kvartsfinalen skickade Juventus ut just Barcelona efter att ha vunnit med 3-0 på hemmaplan och sedermera spelat av returen på Camp Nou. Resultatet skrevs 0-0 och ”Den gamla damen” har bevisat hur otroligt viktigt struktur och organisation är i dagens fotboll.

Spel Odds Bolag
AS Monaco 3,25
Juventus 1,40

Real Madrid – Atlético Madrid:

Den andra semifinalen är en inte bara helspansk sådan, utan en ren huvudstadsduell mellan Zinedine Zidanes glamorösa Real Madrid och Diego Simones grovjobbande Atlético Madrid.

Ett intressant faktum är att lagen möttes i finalen under fjolåret och då drog Real det längsta strået på San Siro. 1-1 stod det på tavlan efter såväl 90 som 120 minuter och inte fören i straffläggningen, som blev en fantastisk nagelbitare, kunde avgörandet fällas.

Real Madrid har skickat ut Napoli med huvudet före och nu senast Bayern München, på övertid, tack vare ett omdiskuterat domslut, på övertid. Atlético Madrid har lyckats städa undan Bayer Leverkusen och raketen Leicester City.

Spel Odds Bolag
Real Madrid 1,69
Atlético Madrid 2,40

 

Oddsen att vinna Champions League:

Spel Odds Bolag
Juventus 2,70
Real Madrid 2,75
Atlético Madrid 5,25
Monaco 9,00 Regler och villkor gäller.