Speltips inför Bournemouth – Liverpool 17/12: Tveklöst värdespel från hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 17 December 2017

Känslan är att en öppen match väntar, som så ofta, när Liverpool är i farten! Målspelen lockar dock inte, utan ett spel på hörnmarknaden, när de gör AFC Bournemouth sällskap på Vitality Stadium.

Ja, nu darrar Bournemouth med all rätt… Laget har inte förmått att vinna en enda av de fem senaste matcherna, alla i Premier League, tre kryss och två förluster, och botten kryper allt närmare upp mot dem – och nu har de så lite som en ynka pinne till det helröda tabellområdet.

Men kanske har det inte sett så illa ut som resultaten vill antyda? De ställde svåra frågor till Manchester United när de besöktes i veckan och föll med knappa 0-1 på Old Trafford – en prestation de kan hämta mycket positivt från. Exempelvis hade man sju avslut på mål, mot Uniteds två. Värda av mer där? Absolut.

Liverpool kan man få lite vad som helst av; att de ena veckan vinner med rena tennissiffrorna, för att den andra slarva bort betydelsefulla poäng. Offensiven håller toppklass, defensiven inte. Inför matchen kommer ”The Reds” från 0-0 mot ett iskallt West Bromwich och innan dess 1-1 i Merseysidederbyt mot Everton – båda matcher på hemmaplan.

Vad som ska nämnas är att Liverpool, utifrån perspektivet: antal skapade chanser, borde ha skördat mer.

Nytt på tapeten är att Daniel Sturridge är aktuell för spel, efter en kortare tids skadefrånvaro. Adam Lallana är även han tveksam.

Fel favorit på hörnlinan

Bournemouth spelade riktigt bra fotboll mot Manchester United. Den prestationen ska de känna stolthet över – och nu kommer de hit med stor revanschlusta och blodad tand. Skapades en del chanser i matchen och mot Liverpool, som är defensivt svajiga, har de ännu större chanser till det.

Ändå är det inte målen som lockar – de spelen har helt enkelt pushats ner alldeles för mycket.

Vad vi däremot tänker är att Bournemouth kommer skapa en hel del situationer offensivt och att de i sin tur borde ha möjligheter att skapa en del på hörnfronten. Mot United, på Old Trafford, vaskade de fram hela nio stycken!

Deras hörnlina är nedplitad på 4,5, med undern som oväntad favorit, och den har exempelvis också passerats mot lag som Chelsea och Tottenham.

2,10 gånger pengarna för att vi får se minst fem hörnor från Bournemouth är ett tveklöst värdespel. Tack, Bwin!

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kronor bonus!

Speltips:

Speltips: Bournemouth över 4,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor bonus!)
Spelstopp: 17:30, söndag 17/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: