Spelförslag EttKryssTvå 10/9

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2017

Mer än en halv miljon kronor kan bli dina. För att det ska bli så – ta del av vårt spelförslag inför söndagens EttKryssTvå från Betsson, där vi tippat 13 matcher. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Swansea – Newcastle: X2

Har inte speciellt bra känsla över ”Svanarna”. Vinst senast – men får det svårt här. Newcastle har kapacitet och var superba mot West Ham före uppehållet.

2. Athletic Bilbao – Girona: 1

Tror att Girona tas ner på jorden här. Första bortamatchen i år – mot ett hemmastarkt och klart bättre Bilbao. Ettan borde vara safe.

3. Celta Vigo – Alavés: 1X

Gästerna är försvarsstarka och ska i alla fall kunna knipa en pinne. Mer än så? Tveksamt. Trots allt en svår bortamatch. Celta Vigo förlorar inte på nytt.

4. Villarreal – Real Betis: 1

Given spik! Villarreal är fortfarande utan mål två matcher in i serien. Nu första hemmamatchen. Real Betis lyckas sällan bra på resande fot.

5. Hellas Verona – Fiorentina: 1X2

Alla tecken. Fiorentina är talangfullt, men saknar rutin och är inte på samma nivå längre. Hellas Verona, rätt jobbig nöt att knäcka på bortaplan? Kan sluta hur som helst.

6. Lazio – Milan: X2

Alla tecken kan tas med, men vi nöjer oss med X2. Milan känns vassare, bättre och i större momentum. Snickrat ihop en fantastiskt stark trupp.

7. Udinese – Genoa: 1

Smakrik etta. Udinese har förlorat de två inledande matcherna. Genoa borde vara ett passande motstånd att plocka årets första trea. Normalt den bättre parten.

8. Hammarby – AIK: 1X

Bud på skräll? Hammarby som bäst i derbyna. Stärkt truppen enormt under sommaren. AIK stundtals utspelat mot Djurgården senast, fick ändå 1-1. Dubbelchansen 1X räcker.

9. Elfsborg – Kalmar: 1X

Hemmalaget har höga höjder och djupa dalar. Borde dock undvika att förlora hemma på Borås Arenas plast. Kalmar förvisso mycket kapabelt; klart bättrat. God form. Men svår, svår bortamatch.

10. Halmstad – Häcken: 2

Har Halmstad fått soppatorsk? Johan Oremo out – var det biljetten till Superettan? Häcken snurrar på. Ett av seriens just nu bästa lag. Dubbla degen för tvåan är vettigt.

11. J-Södra – Norrköping: X2

Litar varken på J-Södra eller Norrköping för närvarande. De förstnämnda i urusel form och det ska mycket till för dem att vinna en fotbollsmatch som situationen ser ut, är känslan.

12. Sirius – Sundsvall: 1

Sirius har tappat stilen – och det kunde man vänta. Men ändå bra kapacitet. ”Giffarna” må ha vunnit senast. Dock vältajmad match mot ÖSK. Tillbaka på vinnarspåret för värden?

13. Örebro – Malmö: 1X2

Skräll? Örebro har en ny tränare och när de är som bäst, då är leveransen fantastisk. MFF ser loja ut. Förlorat formen. Ingenting till slumpen!

‘Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 754 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 517 945 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 10/9