Spelförslag EttKryssTvå 1/10

Spelbloggare Publicerat: 30 September 2017

Nära på en och en halv miljon är i potten med 768 kronor riskerade med vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå under söndagen. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Everton – Burnley: 1X

Favorit i fara, men vi plockar bort tvåan. Everton vann senast, utan att imponera. Gästerna stabila och har skrällt förut.

2. Newcastle – Liverpool: 1X2

Tre vinster och tre förluster för Newcastle. Inte utan chans här. Liverpools försvarsspel inte det stabilaste – läs: uruselt – och de har bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Alla tecken självklart till rådande odds.

3. Chievo – Fiorentina: 1X

Tabellen missvisande. Chievo bättre än var den vill antyda. Bättrat på formen. Fiorentina ungt och frejdigt, men saknar erfarenhet. 1X.

4. Milan – Roma: 2

Chansar friskt här, men tvåan känns bra. Milan med en tuff, tuff vecka. Pusselbitarna ännu inte på rätt plats. Roma radar upp vinster och kan mycket väl kamma fullt på San Siro.

5. Valencia – Athletic Bilbao: 1

Förtjust i årets Valencia. Spelar suverän fotboll stundtals och är att räkna med i Europaområdet. Bilbao sämre på resande fot och i dunkel form – inte vunnit på fem raka. Ettan.

6. Villarreal – Eibar: 1X

Garderingen borde räcka. Villarreal knappast i dess bästa form, dock normalt den bättre parten. Eibar har kapacitet, men 1-10 på de två senaste matcherna. Illa…

7. AIK – Elfsborg: 1X

Större system; alla tecken. Ny tränare i Elfsborg efter 0-6 i baken mot MFF. AIK med årets bästa prestation senast mot Häcken, vann med 6-1, men med problem på hemmaplan. Ojämna. Lite av en favorit i fara.

8. Östersund – Häcken: 1

Makalös 1-0-vinst över Hertha Berlin i veckans EL för Östersund. Fördel av hemmaplan mot ett Häcken som tappat stilen totalt. Gästerna får det tufft och ettan kan spikas.

9. Hammarby – Norrköping: 12

Öppet – 12. Båda parter med höga höjder och djupa dalar. En hel del kryss för Hammarby, men det tecknet kan plockas bort. Allt eller ingenting?

10. Malmö – Halmstad: 1

Serieledande Malmö tillbaka på rätt spår. Möjligen lite stört av veckans skandaler, men ska bara städa av tabelljumbon Halmstad.

11. Sundsvall – Djurgården: X2

Lite sämre för Djurgården, som ändå är ett av seriens formstarkaste lag. Pressade att vinna när kampen om Europaplatserna fortsätter. Sundsvall dock i fin form och ej oävet här.

12. Örebro – Kalmar: 12

Upp och ner i Örebro. Fantastiska när de är som bäst, usla när de är som sämst. God form i Kalmar… Ja, krysset åt sidan.

13. Nice – Marseille: 1X

Gästerna bättre på pappret, ja. Men svår bortamatch mot ett överraskande starkt Nice. Vänt helt – 4-1-0 i formraden. Den som vill kan inkludera alla tecken.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 768 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 3 393 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 474 305 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 1/10