Spelförslag EttKryssTvå 11/2

Spelbloggare Publicerat: 10 February 2017

Lördagen är här! Som alltid bjuder vi er på ett spelförslag från Betssons “Stryktipsdödare” EttKryssTvå. 13 matcher är tippade och vi håller tummarna för storkovan…

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Liverpool – Tottenham: X2

Stort skrällbud! Liverpool har dippat ihop totalt och nu bara vunnit 1/10 senaste matcherna. Finns kapacitet, men i rådande form blir det här tufft – i synnerhet mot ett Tottenham som inte förlorat på 11 raka…

2. Manchester United – Watford: 1X

I den här typen av matcher har Manchester United haft vissa problem, mot låga försvar. Watford underskattas inte sällan, vunnit två raka och har en 2-1-vinst borta över Arsenal i slutet av januari färskt i minnet. Men max kryss här?

3. Middlesbrough – Everton: X2

Kryssbud? I rådande form ska det dock mycket till för att Everton ska förlora – de vann med, hör och häpna, 6-3 över Bournemouth senast. ”Boro” stabila, men saknar spets. X2.

4. Stoke – Crystal Palace: 1

Vilket plattfall! Crystal Palace förlorade med 0-4 hemma mot bottenkonkurrenten Sunderland senast och ser loja och tunna ut. Stoke har haft lite problem på sistone; är dock den bättre parten och en vinst borde lura runt hörnet.

5. Sunderland – Southampton: 1X

Tabelljumbon Sunderland ser inte ut som en jumbo alls. Islossning senast och 4-0-vinst borta över Crystal Palace. Dessförinnan 0-0 när Tottenham kom på besök. Stärks av spelare från Afrikanska mästerskapen. Southampton har tappat stilen helt, förlorat tre raka. Missvisande odds!

6. West Ham – West Bromwich: 1

Väntar på att WBA ska falla ihop. Tre raka utan förlust nu – reaktion? West Ham har fått upp farten och det enda som saknas är leverans mot toppmotstånd. Goda chanser här! Ettan spikas.

7. Aston Villa – Ipswich: 1X

Usel form hos Aston Villa, men på hemmaplan vill de inte förlora – 13 matcher i Championship och fortfarande en nolla i den kolumnen. Möter ett iskallt Ipswich och då ska 1X räcka.

8. Brighton – Burton: 1

Gästerna sprattlar till ibland, ja, och Brighton har tre raka utan vinst – alla på bortaplan – men här är det toppen mot botten och med hemmafördelen är ettan som skriven i sten.

9. Derby – Bristol City: 1

Väntar en reaktion – för båda parter. Derby tillbaka på hemmaplan och vill knappa in på lagen ovanför. Bristol City har löst två fina resultat i följd, men väger nog lätt här…

10. Leeds – Cardiff: 1

Upp och ner för båda lagen på sistone. Det skiljer dock ett par klasser – minst! – och på hemmaplan är Leeds suveräna; vunnit sex raka. Förvånansvärt bra betald etta.

11. Norwich – Nottingham Forest: 1X

Formstarkt mot formstarkt. Norwich stärks dock av hemmaplan är och den bättre parten. Har ett fint hemmafacit och jagar toppen. Förlorar inte! Vid mindre system; ensam etta.

12. QPR – Huddersfield: X2

Det osar klass om Huddersfield – radar upp vinster såväl borta som hemma och står nu placerade som fyra. QPR är desto kallare; utan vinst i fyra raka och det brukar dröja mellan fullpottarna. En stor besvikelse.

13. Reading – Barnsley: 1X

Reading har stärkta sina aktier i playoffområdet på sistone och ser solida ut. Finns områden att bättra, men resultaten prickar ändå in. Får besök av ett svårbedömd Barnsley – ofta underskattat. Ska ändå mycket till för en förlust här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 256 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 436 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 636 582 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 11/2