Spelförslag EttKryssTvå 12/8

Spelbloggare Publicerat: 12 August 2017

Helgen bjuder på fotboll från Premier League-premiärerna – bland annat – och det firar vi med en comeback för våra spelförslag till Betssons EttKryssTvå. 13 matcher är tippade och vi håller tummarna för drygt 744 000 kronor in på kontot!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Brighton – Manchester City: X2

Klurig premiär för topptippade Manchester City – en nykomling på bortaplan. Men att de ska förlora? Nja. X2 räcker!

2. Chelsea – Burnley: 1

Floppvarning på Chelsea, utan tvekan – men det handlar om säsongen som helhet, inte den här matchen. Burnley är veka på resande fot och väntas få kämpa med näbbar och klor i den absoluta bottenstriden. 2-0?

3. Crystal Palace – Huddersfield: X2

Här är Betsson helt fel ute. Huddersfield må vara bottentippade, men vi håller dem som underskattade. Kan överraska. Crystal Palace sämre än man tror? Nykomlingar och premiärer – det brukar ju bädda för skrällar.

4. Everton – Stoke: 1

Tappet av Romelu Lukaku till trots ser Everton starka ut. Värvat på mycket och bra. Får man det att klicka? Stoke känns kalla; tappat framstående pjäser. Bra etta!

5. Southampton – Swansea: 1X

Given hemmafavorit, förstås – men Swansea är inte inkapabla alls. Tuffa avbräck innebär dock att vi håller oss med att plocka med krysset och lämnar tvåan utanför ekvationen.

6. West Bromwich – Bournemouth: 1X

Svårbedömd historia. Av West Bromwichs fönster hade man möjligen hoppats på mer. Dock ett fullt okej material. Bournemouth tenderar att vara en del upp och ner, men får vara nöjda om en poäng kan spelas in här.

7. Cardiff – Aston Villa: 1X2

Som oddsen antyder – en helt öppen match. Spelare för spelare är Aston Villa klart bättre och avancemanget ska jagas. Cardiff visade dock framfötterna i premiären och stärkta av hemmaplan har de toppchans.

8. Derby – Wolverhampton: X2

Svajig premiär från Derby. Skapade en del, släppte till dito. Finns en växel till? ”Wolves” imponerade verkligen när de värjde undan Middlesbrough. Utan tvekan – en favorit i stor fara!

9. Millwall – Bolton: 1

Hemmalaget var förtjänta av mer när säsongen drog igång. Behöver hitta rätt i sista tredjedelen. Bolton var inte så värst bra… Gillar ettan!

10. Sheffield Wednesday – QPR: 1

Kan bara bli bättre för Wednesday. Vi vet dock vilken kapacitet som finns i materialet. På hemmaplan nu och rättar till det från det mot ett sämre motstånd?

11. Middlesbrough – Sheffield United: 1X

Nykomlingarnas kamp. ”Boro” den starkare parten och säkert revanschsugna efter missräkningen i premiären. Godkänd insats. Gästerna kommer få kämpa hårt. Tar max med en pinne hem.

12. Reading – Fulham: 12

Allt eller ingenting? Reading måste steppa upp från senast, men är ett helt annat lag på hemmaplan. Fulham normalt bättre. Går för segern – kan straffa sig?

13. Halmstad – Sirius: 1X

Systemets enda svenska match. Halmstad krossade ett uruselt J-Södra med tennissiffrorna 6-1 senast. Normalt rätt bra på hemmaplan. Håller Sirius på att tappa det? Kommer från 1-4 i baken när AIK kom på besök. 1X!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 768 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 410 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 744 427 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 12/8