Spelförslag EttKryssTvå 1/4

Spelbloggare Publicerat: 28 March 2017

Premier League och Championship återstartar efter landslagsuppehållet och det betyder att vi är tillbaka med ett purfärskt spelförslag från Betssons EttKryssTvå inför lördagens bataljer. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Burnley – Tottenham: 1X

Stort skrällbud! Burnley är extremt svåra att handskas med på Turf Moor och förlorar ytterst sällan – även mot toppmotstånd. Tottenham tenderar att svaja på resande fot och ska inte ses med i närheten av såhär stort favoritskap.

2. Chelsea – Crystal Palace: 1

Given spik. Londonderby – och det borde innebära att det blir lite mer ovisst, med allt runtom att ta hänsyn till, men Chelsea ska vara så pass mycket bättre för att vara värda att spika. Toppen mot botten!

3. Hull – West Ham: 1X2

Helt öppet! Hull må vara nere i botten och tampas, men är hemmastarkt. Brukar kunna sprattla till. Gästerna är ojämna – har en riktigt hög högstanivå. 1X2 enda alternativet – oavsett storlek på system.

4. Leicester – Stoke: 1

”The Potters” ska absolut inte underskattas, men här kommer de ställas inför problem. Leicester är som pånyttfödda efter att Ranieri lämnat. Haft uppehåll och fått laddat batterierna. Succén fortsätter!

5. Manchester United – West Bromwich: 1X

Här höjer vi ett varningens tecken – West Bromwich kan skrälla. Stannar vid max en pinne, dock? United har problem mot samlade försvar och WBA briljerade mot Arsenal, 3-1-vinst, före uppehållet. Ändå bara; 1X.

6. Watford – Sunderland: 12

Tabelljumbon Sunderland är extremt desperata efter poäng. Watford upp och ner. Nja, allt eller ingenting? 12!

7. Aston Villa – Norwich: 1X

Ser bättre och bättre ut för Aston Villa. Når närmare den nivå de borde vara på. Norwich är fullt kapabla. Dock tunna på resande fot… 1X borde väl räcka här?

8. Brentford – Bristol City: 2

Här slår vi på den stora trumman, sticker ut hakan – skrällspik! Bristol City har förstått att det är allvar och varit fantastiskt bra på sistone. Botten är trots det fortfarande nära; slappnar ej av och löser biffen mot ett svajigt Brentford?

9. Brighton – Blackburn: 1

Skönt uppehåll för Brighton, som kommit lite ur balans. Hämtat andan nu? Blackburn må ha steppat upp, men reaktion att vänta? Trots allt klar skillnad här… Etta!

10. Ipswich – Birmingham: 1X2

Formsvagt mot formsvagt och fortfarande två parter som riskerar att dras in i den absoluta bottenstriden. Extremt svårt att se vartåt det barkar. Ingenting till slumpen.

11. Newcastle – Wigan: 1

Ojoj, som Newcastle behövde det här uppehållet. Lite inne på att de får en proppen ur-match nu mot nästjumbon Wigan. Det ska ändå skilja flera klasser.

12. Preston – Nottingham Forest: 1

Hyfsad form för Preston, som nu ställs mot ett Forest som inte vunnit på tio raka bortamatcher, 0-2-8 i raden. God känsla – ettan spikas!

13. Wolverhampton – Cardiff: 1X

Formstarkt mot formstarkt. ”Wolves” har dock tre raka vinster och ska ses med toppchans. Tar ändå med krysset så svårspelade som Cardiff varit på sistone. Det borde väl ändå räcka?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 599 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 363 843 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 1/4