Spelförslag EttKryssTvå 14/10

Spelbloggare Publicerat: 13 October 2017

13 matcher är tippade – vi håller tummarna för 13 rätt. Vid bästa möjliga scenario förvandlas dessa till drygt 760 000 kronor, med bara 576 kr riskerade.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Watford – Arsenal: 1X2

Vidöppet. Litar inte alls på Arsenal i såhär stor favoritposition – på bortaplan. Watford har överraskat och skrällt till det vid flera tillfällen. Systemets drag?

2. Burnley – West Ham: 1X

God känsla för krysset. Burnley alltid svåra att handskas med på Turf Moor. West Ham den bättre parten och formstarka. Men tufft att vinna. 1X. Den som vill banta systemet spikar x:et.

3. Crystal Palace – Chelsea: 2

Klockren spik. Vi låter statistiken för Palace tala sitt tydliga språk; 0-0-7 i resultatraden och 0-17 i målskillnad. Chelsea är starka och måste vinna för att sätta press på toppen…

4. Manchester City – Stoke: 1

Inte jätteskoj betalt, men spiken sitter på sin plats i alla fall. Manchester City krossar allt motstånd i serien. Stoke har kapacitet, dock sämre på bortaplan. Ettan!

5. Swansea – Huddersfield: 1X

Krysset först, därefter ettan. Halvdan form för båda parter. Väntat för Huddersfield att säcka ihop efter den fina starten. Passande uppgift för ”Svanarna”?

6. Tottenham – Bournemouth: 1X

Normalt klar skillnad, såklart. Men Bournemouth ser starkare ut med tiden och känslan är att Tottenham, som väntar CL-spel i veckan, blivit lite väl klara favoriter. Slutsats: 1X.

7. Barnsley – Middlesbrough: 1X

Väntar lite på den där explosionen för Barnsley, vars höjder är höga. Klart bättre på sistone. ”Boro” samtidigt med nedåtpekande formkurva, varpå vi ser en favorit i klar fara.

8. Brentford – Millwall: 1

Givetvis ska Brentford uppåt i tabellen – och Millwall neråt. Gillar vad värden levererat i de senaste matcherna medan Millwall föll hårt med 1-3 när Barnsley kom på besök. Ettan är okej till strax under dubbelt.

9. Fulham – Preston: 1

Åtta raka utan förlust! Men nu kommer reaktionen? Preston är ovanför molnen och kan slås ner på jorden nu efter uppehållet. Grymt svår bortamatch mot ett Fulham som ska slåss om uppflyttningsbiljetterna. Större system; 1X.

10. Sheffield United – Ipswich: 12

Vilken nykomling de är, Sheffield United! Dock lite upp och ner – ännu inte ett enda kryss. Samma visa för Ipswich, fortfarande utan kryss. Allt eller ingenting? Fint betalt för tvåan…

11. Sunderland – QPR: 1X2

Lite bättre senast för Sunderland, men de lyckas inte vinna fotbollsmatcher som det verkar. QPR också i dunkel form; fem raka utan vinst. Vågar ingenting annat än att täcka alla tecken.

12. Häcken – AFC Eskilstuna: 1

Kanske lite snålt betalt – ändå etta. Svårt för AFC att tända till? Häcken har haft uppehållet att samla krafterna. Ska gälla som storfavoriter på hemmaplan.

13. Östersund – Örebro: 12

Skrällbud? 12. Örebro vet man aldrig vart det står – kan briljera, kan säcka ihop. Östersund med blickarna på veckans Europa League-match mot Bilbao? Kan rotera.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 171 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 762 414 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 14/10