28 augusti 2017 Liverpool Arsenal

Spelförslag EttKryssTvå 15/1

Manchester United – Liverpool, Sevilla – Real Madrid och Fiorentina – Juventus är bara ett axplock av de matcher som väntar under söndagen, och är inkluderade i Betssons EttKryssTvå-system. Vi har knåpat ihop ett spelförslag där 192 kr kan bli till – 502 051 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Manchester United – Liverpool: 1

Medvind för Zlatan och hans kamrater – nio raka vinster! Det ser sannerligen ljust ut för United just nu. Liverpool stod för en plattmatch i cupen mot Southampton senast, trots en stark startelva. Gillar ettan…

2. Celta Vigo – Alavés: 1X2

God form – åt båda håll. Celta Vigo med fyra raka vinster, men tre av dessa i cupen. Formen inte så bra som matchraden vill antyda? Gästerna överraskar och har faktiskt inte förlorat på nio raka. Tvåan till 5,60x, den smakar fint…

3. Granada – Osasuna: 1

Bottenmöte! Svårt att skilja dem åt, men fördel Granada i och med hemmaplan. Etta – men krysset kan tas med.

4. Sporting Gijón – Eibar: X2

Tredjejumbon med fyra raka förluster – mot ett formstarkt Eibar i mitten av tabellen. Varför står då ettan i 1,53x? Gott skrällvärde… X2!

5. Sevilla – Real Madrid: 1X

Öppet, öppet, öppet. Tredje mötet lagen emellan 2017. Sevilla är urstarka hemma. Real Madrid nöjt med pinnen, som situationen ser ut? Vid större system; tvåan med.

6. Fiorentina – Juventus: X2

Gästerna, serieledarna och dominanterna har problem med frånvarande spelare. Speciell match mot ärkerivalen Fiorentina, som visats kapabla – på hemmaplan. Men X2 räcker?

7. Lazio – Atalanta: 1

Spikar, även om det tar emot. Atalanta är i superform, men ställs mot ett hemmastarkt och normalt bättre Lazio. Vid större system måste krysset tas med.

8. Sampdoria – Empoli: 1

På tiden att en trea trillar in för Sampdoria – och mycket mer passande motstånd kan man inte få. Empoli inte alls starka på bortaplan, medan Sampdoria levererar hemma.

9. Udinese – Roma: X2

Dubbelchansen borde räcka här. Roma är tvåa i serien och har spänt musklerna på sistone. Udinese? Mja, lite sådär. 1-2 i baken mot Inter senast. Max en pinne?

10. Willem II – NEC: 1

Formstarkt mot formsvagt – och hemmaplan för Willem II på det. Ska ses med bra chans och en bra spik.

11. Caen – Lyon: X2

Caen må vara nästjumbo, men är långtifrån hjälplösa på hemmaplan. Möter dock ett formtoppat och toppjagande Lyon. Blir max oavgjort då.

12. Marseille – Monaco: X2

Har Marseille verkligen varit helt förtjänta av de fina resultaten på sistone? Hackar lite i spelet… Monaco jagar serieledning, är starka på såväl att ställa om som att styra. Kryss-tvåa!

13. Nice – Metz: 1

Serieledarna ska ses med alla möjligheter at skörda en ny trea. Mario Balotelli supervass. Metz kämpar på i botten och får det svårt till att räcka till här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 192 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 069 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 502 051 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 15/1