Spelförslag EttKryssTvå 15/10

Spelbloggare Publicerat: 14 October 2017

Nära på 1,1 miljoner kan söndagens EttKryssTvå-system, där 13 matcher är tippade i klassiskt format, omvandlas till om ni tar rygg på oss på Spelbloggare.se.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Southampton – Newcastle: 1

Skönt och vältajmat uppehåll för ”The Saints”. Samlat krafterna för att plocka ner ett Newcastle som varit bra? Undertecknad tror det. Mycket på känsla.

2. Cagliari – Genoa: 1X

Inte för att Cagliari på något sätt vis varit bra, men möter ett passande motstånd. Genoa med blott två pinnar på sju matcher. 1X räcker?

3. Inter – Milan: 1

En av systemets bästa spikar. Milanoderby – en av de största matcherna i Europa. Storsatsningen har inte fallit ut väl för Milan, vars maskineri hackar. Inter med känn på förstaplatsen, radar upp treor. Vinner på nytt?

4. Sampdoria – Atalanta: X2

Räcker X2? Med den här storleken på systemet – ja. Atalanta ser fruktansvärt svåra ut att slå. Sampdoria inte oävna, dock med en plump före uppehållet. På pappret sämre än motståndarna.

5. Girona – Villarreal: 1X

Ganska svårbedömd match. Var står Girona efter uppehållet? Stått upp i flera matcher, även om skörden varit snål. Villarreal såklart vassare – men uselt bortafacit. 1X lockar.

6. Málaga – Leganés: X2

Toppchans för bortalaget, som varit bättre än alla trodde de skulle vara. Málaga – sist i tabellen med en pinne på sju matcher. Får problem på nytt.

7. Real Betis – Valencia: 2

Krysset kan tas med – vi nöjer oss med den raka tvåan. Formstarkt mot formstarkt. Mycket talar dock för att Betis kommer tappa, medan Valencia har fantastiskt potential. Tre raka vunna.

8. AIK – J-Södra: 1X

Ovisst såhär direkt efter uppehållet. AIK har varit fantastiska i de senaste matcherna – vad väntar nu? Jönköping Södra-spelarna kämpar stenhårt och det har gett utdelning. Varit svårslagna på sistone. Krysset en krydda till systemet.

9. Elfsborg – Sundsvall: 12

Skoj tvåa. ”Giffarna” var fantastiskt bra innan de blev förnedrade med 0-5 av Djurgården. Elfsborg ur form och huvudtränaren har lämnat. Vitamininjektion? Ingen mellanmjölk, alltså oavgjort, är känslan.

10. Sirius – Djurgården: 2

Stark tvåa. Stockholmarna bland de formstarkaste i Allsvenskan nu. Ska säkra Europaplats. Sirius har en radda av förluster uppradade. Svårt att finna motivationen. Saknar Jesper Arvidsson.

11. Falkenberg – Trelleborg: 2

Absolut sista chansen för FFF att skapa kontakt med just Trelleborg på tredjeplatsen. Klar formskillnad och TFF samtidigt den bättre parten. Blytunga poäng trillar in. Fel favorit.

12. Åtvidaberg – Gais: 1X2

Ett bottenmöte som jumbon Åtvidaberg måste vinna. Gais nära säker mark, men inte lika bra på bortaplan. Kan sluta exakt hur som helst. Därför – 1X2!

13. Werder Bremen – Borussia M’gladbach: X2

Svårt, precis som oddsen antyder. Fifty-fifty, menar oddssättarna. Vi att Gladbach ändå ska vara favoriter, i och med att Bremen fortfarande är med en nolla i vinstkolumnen.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 22 649 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 096 261 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 16/10