Spelförslag EttKryssTvå 15/4

Spelbloggare Publicerat: 13 April 2017

Lördag, påskhelg och en herrans massa fotboll! Vi har, i sedvanlig ordning, snickrat ihop ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå och vinstsumman kan landa på närmare 620 000 kronor.

Observera! Spelstopp redan 12:30.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Crystal Palace – Leicester: 1X2

Tveklöst att Leicester har fokus på CL-returen mot Atlético Madrid – annat vore tjänstefel. Har trots allt flera spelsugna pjäser utanför truppen och det finns en optimism i laget. Crystal Palace har stärkt deras aktier enormt i kampen om förnyat kontrakt. Kan ändå falla ihop när som helst…

2. Everton – Burnley: 1

Burnley ska absolut inte underskattas, men ännu inte vunnit på bortaplan och är lite uddlösa. Everton – urstarka hemma! Känner blodsmak i Europajakten.

3. Southampton – Manchester City: 1X

Helt öppet – och enormt spelvärde. Southampton svårt underskattade. Drar fördel av hemmaplan. Manchester City är svajigt och inte sällan favoriter i fara. 2-2?

4. Stoke – Hull: 1

Tar kanske emot lite, att spika Stoke. Är dock vassare och borde ha fått bättre betalt än 1-2 mot Liverpool senast. Hull kämpar på väl. Ändå bara en pinne på de 13 senaste bortamatcherna.

5. Sunderland – West Ham: 2

Vettig spik! Sunderland är fastkedjade i botten av tabellen. Tappat allt hopp. West Ham tillbaka på vinnarspåret senast och ska ses med toppchans.

6. Watford – Swansea: 1

Fastän kontraktet är i fara, får Swansea inte till det. 0-1-4 i formraden. Watford är alltid ett hot på hemmaplan – oavsett motstånd. Ska väl mycket till för att de ska förlora här?

7. Aston Villa – Reading
: 12

Gästerna är omöjliga att få grepp om. 1-7 i baken mot Norwich senast. Tre raka vunna innan dess. Aston Villa visar upp bra resultat, men kanske inte varit fullt förtjänta av dem? Reaktion? 12.

8. St. Johnstone – Aberdeen
: 12

Toppmöte, sexan mot fyran – ändå 15 pinnars skillnad. Intressant – varken Johnstone eller Aberdeen kryssar fotbollsmatcher. De förstnämnda 15 raka utan, de senare nämnda hela 18. Så, varför inte 12?

9. Dundee – Hamilton: X2

Tajt i botten av Premiership. Dundee är helt urslag; kammat noll på de sex senaste matcherna. Hamilton har visat prov på bättre spel och resultat; två raka kryss och vinst dessförinnan. X2 räcker? Gott skrällbud.

10. Inter – Milan: X2

Precis som i vår rek här på sidan – vi kan inte alls förstå varför Inter är nedplitade som så pass stora favoriter. Neutral arena, båda på hemmaplan, och Milan i bättre form. Dessutom strax före i tabellen.

11. Roma – Atalanta
: 1

Vilken form i Roma! Sex vunna i följd. Fantastisk hemmastyrka. Atalanta är bra, vilket tabellen understryker, men haft vissa problem att mäta krafterna med de större pjäserna…

12. Wolfsburg – Ingolstadt: 1X2

Som Ingolstadt vaknat till liv – helt från ingenstans. Vunnit tre på raken! Nu lever överlevnadschansen på allvar. Wolfsburg ständigt överskattade och riskerar att trilla ur Bundesliga. En favorit i fara?

13. Nice – Nancy: 1

Toppen mot botten. Plötsligt löste Nancy en trea förra veckan, efter komfortabla 3-0 över Rennes. Men tuffare här. Nice är suveräna. Förtjänta av den tredjeplats som innehas.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 12 071 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 617 848 kronor
Spelstopp: 12:30, lördag 15/4